Császármetszésnél jelen lehet az apa?
Már a többiek is írták, hogy kórháza válogatja, a Pesten a legtöbb helyen bent lehet, vagy a műtőablak mögül nézheti. Azért szerintem jól gondoljátok át, én még egyetem alatt voltam bent egy császármetszéses szülésen, nem az első műtét volt, amire megfigyelőként bemehettem és nő létemre is majdnem elájultam, ki kellett mennem. Tényleg gyomorforgató a szag és valahogy kívülről nézve az egész folyamat olyan .. felkavaró, engem speciel nagyon megviselt. Barátnőm kétszer is a Szent Imre kórházban szült császárral, neki mindkétszer az ablak mögött állt a férje és végig fényképezett: őt nem rázta meg különösebben a dolog, bár azt azért elmondta, hogy rossz volt így látnia a feleségét és azért zavarta az a sok vér.
Természetesen ez a ti döntésetek kell legyen és nem kioktatni akartalak, de egészen más lehet férfiként egy családtagodat ennyire kiszolgáltatott helyzetben látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!