Programozott császárt csak magánorvos végez?
Figyelt kérdés
Indiszkrét kérdés: mennyibe kerül?2011. márc. 30. 14:54
1/13 anonim válasza:
Ha INDOKOLT,akkor egyértelmű,hogy nem csak magánorvos végzi,ha KÉNYELMI szempontból,akkor minden bizonnyal borsosan meg kell fizetni.Az árat nem tudom(2x szültem hüvelyi úton),de amikor-csak kíváncsiságból-rákérdeztem a dokimnál,azt mondta,ő nem csinálja meg kérésre.
2/13 anonim válasza:
Úgy néz ki nekem is programozott császárom lesz,de nincs fogadott orvosom,megcsinálja az a doki aki éppen bent van. És ez ingyen van!
3/13 anonim válasza:
Ha oka van a programcsászárnak (pl. harántfekvés, előző több császár, téraránytalanság) akkor ingyen van. Ha óhajra akarod a programcsászárt, akkor egyszer néztem egy listát a Telki magánkórház árairól, ott úgy emlékszem hogy 750ezerbe került.
4/13 anonim válasza:
750ezer...az rengeteg,és van aki csak azért akar császárt mert fél a szüléstől és ezt megfizeti...hihetetlen!
5/13 anonim válasza:
Hát nekem 2 hete volt császárom a faros babám miatt,de legközelebb ha fizetnének sem kérnék császárt.persze az más ha muszály.de hogy valaki azt kérje azért hogy megússza a vajúdást azt mostmár nem támogatom,mert valami borzasztó az a fájdalom.előtte még én is örültem hogy megúszom de így utólag inkább vajúdnék.
7/13 anonim válasza:
Aki fél a szüléstől, és nincs oka a császárra és fizet érte meg is érdemli!!! Lehet h nagyon fáj a szülés, meg előtte a vajúdás. Én reggel 7től este 6ig szenvedtem, a szülés meg nem haladt sehová, így hát megcsászároztak. Hát nem kívánom senkinek. Főleg a másnapi talpra állítást!!! Azt hittem amíg élek nem fogok tudni egyenesen járni. Szétvágják az izmokat, a belek kicsúsznak, amit ugyanúgy visszatenni nem lehet stb... A császárosoknak a hasa is nehezebben megy le, meg a tej is nehezebben indul be.
8/13 anonim válasza:
Mint dupla császáros mondom, az izmokat nem vágják át, a hasizmokat húzzák kicsit szét. És a beleket se veszik ki, a bőrt vágják át, a zsírt, és alatta a méhfalat.
Ettől függetlenül kutyakemény a talpraállás, én is azt hittem, hogy nem élem túl.
9/13 anonim válasza:
Én is úgy tudom,hogy átvágják az izmokat!
10/13 anonim válasza:
Én is császáros vagyok, én írtam hogy szétvágják az izmokat. Szerinted hogy szednek ki egy gyereket? Megnézik hol nincs izom és ott vágnak? Egy frászt. azért fáj mert vágják. Sérvműtétem is volt, ott nem vágtak izmot ezért nem is fájt annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!