Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülési fájdalom végig...

A szülési fájdalom végig olyan, mint a menstruációs görcsök voltak, csak sokkal erősebbek?

Figyelt kérdés
Tehát a két fájdalom vagy érzés lényegében ugyanaz? Persze tudom, hogy a szülés sokkal fájdalmasabb.
2012. márc. 12. 13:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én inkább egy nagyon erős görcsös gyomorrontásos fájdalomhoz hasonlítanám.Ha volt valakinek olyan, hogy nagyvécézés közben annyira görcsölt a hasa, hogy leizzadt, majd megőrült...na nekem ilyen volt.De egyébként kibírható!És mindenkinek más.Sógornőmnek is mindig nagyon erős mensis fájdalami voltak, még sokszor hányt is a görcsöktől.Nagyon parázott a szüléstől.És azt hozzá kell tenni, hogy nagyon kényes is:)Szóval nem gondoltuk volna, hogy épp ő mondja azt utána, hogy ki lehetett bírni.Mondjuk szerencsés volt, mert 4,5 óra alatt lezajlott neki a magzatvíz elfolyása után.
2012. márc. 13. 07:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem iszonyatos menstruációs görcseim voltak, volt, hogy el is ájultam meg hánytam, de a szülési fájdalom szerintem egészen más. Eleinte tényleg hasonló, de ahogyan erősödnek, már nem igazán, és tényleg legalább 1000-szer jobban fájtak még nekem is, aki csak egy marék fájdalomcsillapítóval vészeltem át a "nehéz napokat"...
2012. márc. 13. 09:12
 13/15 anonim ***** válasza:
nekem a bélgörcshöz hasonlított, nem mensishez
2012. márc. 13. 09:29
 14/15 anonim ***** válasza:
A véleményem egyezik a 6. Válaszolóéval :-)
2012. márc. 13. 18:39
 15/15 anonim ***** válasza:
14:22es vagyok, most vettem észre h rosszul írtam! Nem "ezt meg" -et akartam írni hanem "ez ment" ,bocsánat.
2012. márc. 14. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!