Ti mennyi hálapénzt adnátok a helyemben az orvosnak? (Többi lent. )
Sziasztok!
Nagyon jó volt az orvosom...elég problémás terhes voltam az utólsó másfél hónapban..előtte "minta terhes":))) sürgősségi császárom volt.
Szóval...minden "randink 5000ft-ba került kb 12-14 -szer,soha egyszer sem kért pénzt én adtam neki a figyelméért,hogy soron kívül fogadott,őszinte öröméért,hogy minden oké velünk:),a törődésért a humoráért és sorolhatnám..a szülésért 50 ezer ft-ot adtam neki...adtam volna többet is ha lett volna de Ő beérte volna kevesebbel is.Ritka orvosok egyike...még mindig a hivatása a munkája:)neki köszönhetem a lányomat másodsorban...mert persze az Apukáé az első hely:)))
Bp.
Sote I. 4 éve, 30 ezret kapott programozott császárért, marha drága volt a magánrendelés, amit ráadásul a terhességem közben nyitott, így többet nem akartam, egyébként biztos, hogy nem kevesellte, mert utána is állati kedves volt, még a szoptatásban is segített.
Sote II. 1 éve, másik doki szintén császár, 50 ezret kapott, ő sem kevesellte, azóta is hozzá járok és azóta is mérhetetlenül kedves és mindig megismer.
Kérdésre válaszolva és nem adnék 50 ezernél többet. Elégedjem már meg ekkora óradíjjal, akkor is ha 140 km/órával jött. Ezt amúgy ő mondta? Lehet a bírságot akarja kifizettetni veled? :)
A 120 ezret rettenetes túlzásnak tarom én is. Az ilyenek rontják el az orvosokat!
mindenki annyit ad,amennyit akar,vagy tud..ennyi..
remélem ilyen esetekre...nem ilyen emberekre gondoltál...figyelj jobban a fogalmazásodra...
Konkrétan arra gondoltam, hogy az ilyen emberek rontják el az orvosokat.
Én is megtehettem volna, hogy 120 ezret adok, sőt szülhettem volna magánkórházban is, de undorítónak tartom, hogy az orvosok nem tudják beérni elfogadható összegekkel.
Nem azzal van a bajom, hogy fizetünk a szülésért. Nyilván ha már akkora luxust vállalok, hogy magánorvoshoz járok és elvárom a tömérdek pénzért cserébe, hogy bármikor rendelkezésemre álljon, fizetek érte. De legyen már egy elfogadható határ.
Én is olyan király helyen dolgozom, hogy se hétvégém, se ünnepnapom se semmim ha úgy adódik, sőt bármikor behívhatnak. És ha mondjuk a karácsonyi asztal mellől, vagy a gyerek szülinapjáról hívnak be, tudod mennyivel kapok többet? kb 8-10 ezer forinttal, nem 120 ezerrel. Igaz én nem életeket segítek a világra, "csak" életeket mentek. Végül is igen, van különbség a kettő között......
Megérdeklődtük a rendelőben mennyit szokás a doktor úrnak adni..azt mondták a tgondozás*10.az ennyi.
innentől kezdve nincs miről beszélni.
ha ezt nem tehetem meg,vagy nem akarom kifizetni,máshoz megyek.nem gondolkodunk egyformán.
de azt hiszem akkor...:ilyen emberekkel
nem pedig :ilyenekkel
de végülis lényegtelen a dolog.mások vagyunk,másképp gondolkodunk.
Igen, az én dokimnál is ezt beszélték a váróban.
Én pedig fogtam maga oda álltam a doki elé és megkérdeztem, hogy mennyit kér a szülésért. Válasz: "ki mennyit gondol" Valóban mindannyian mások vagyunk. Az 50 ezer feletti összeget inkább költöttem a gyerekekre.....
Ha mondott volna 120 ezret képen röhögtem volna és ott hagytam volna, mint ahogy ott hagytam 11 hetesen az előző orvosomat, akinél a nagyobbik gyerekem született, mert magánkórházba ment dolgozni és az első vizsgálaton közölte, hogy potom 400 ezerért szülhetek nála, plusz a terhesgondozás alkalmanként 25 ezer (független a magánkórháztól), plusz ilyen olyan vizsgálat, magzati szívultrahang és hasonló több tízezres vizsgálatok, amik mind az ő zsebébe vándoroltak volna, plusz a szülés.
Felálltam és mondtam neki, hogy akkor rendben elválnak útjaink, nem ezért fizetem a tb-t és mindennek van határa még magánzó ként is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!