Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti mennyi hálapénzt adnátok a...

Ti mennyi hálapénzt adnátok a helyemben az orvosnak? (Többi lent. )

Figyelt kérdés
Olyan gyorsan zajlott le a szülés, hogy gyakorlatilag az utolsó negyedórára ért be. De közben 140 km/órával hajtott, hogy beérjen. Semmi dolga nem volt, gátmetszés se történt, viszont emberileg nagyon mellettem volt abban a 15 percben. Erre szükség is volt, mert addigra én már eléggé behisztiztem a bunkó ügyeletes szülésznő miatt.
2012. febr. 25. 14:32
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

hát nem tudom!

Én 30ezret adtam a dokimnak aki egész végig mellettem volt és másnaptól szabin volt és migis bejárt megnézni!

2012. febr. 25. 14:37
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Amennyit megbeszéltetek..,hisz nem ő tehet arról,hogy sietsége ellenére te hamar megszültél.

Az meg hogy nem kellett gátmetszést végezni,adj hálát az égnek...,de gondolom a dokid varrt volna össze,ha bármit kellett volna..

2012. febr. 25. 14:38
 3/24 A kérdező kommentje:
Vidéki vagy? Nem rosszból, de amennyire tudom a fővárosban magasabbak az orvosok "tarifái". Meg igazából önhibáján kívül történt, hogy csak a kitolásra esett be.
2012. febr. 25. 14:39
 4/24 A kérdező kommentje:
Ha megbeszéltünk volna vele valamit, akkor nem itt kérdeznék. Annak idején ő azt mondta, hogy mindenki annyit adjunk, amennyit gondolunk.
2012. febr. 25. 14:40
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

1es v.ok tölem kérdezted h vidéki v.ok e?

Egyébként kisvárosban szülte és ott kb ennyiket szoktak adni!

2012. febr. 25. 14:41
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Mi 50 ezret adtunk a dokimnak, mert nagyon mellettem állt, császározott, de ő a legemberségesebb orvos akivel valaha találkoztam.

Mindig készséggel állta a kérdéseim, bármikor fordulhattam hozzá bizalommal, soha nem éreztem hogy nyűg lenne neki bármiféle "hisztizésem".

2012. febr. 25. 14:42
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Bp, nagyon gyorsan szültem, alig fél órát vettem el a doki életéből - 30ezret adtam neki (állítólag a terhesgondozás 10-szeresét szokták neki adni, én azt sokallottam, de nem kérdeztem mennyit akar, ő meg nem mondta). Nem tűnt elégedetlennek.
2012. febr. 25. 14:47
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Én vidéki vagyok, és sürgősségi császárom volt. Tehát kb. 20 perc alatt meg voltunk. De sok múlott a dokin! 80 ezret adtam!
2012. febr. 25. 14:57
 9/24 anonim ***** válasza:

Attól is függ, hogy Bp-en melyik kórházban szültél. Általában a dokik nagyjából egységes tarifával dolgoznak, van persze kivétel, de azok a "sztárdokik". Szerintem ha önhibáján kívül "késte le" a szülés nagy részét, de amúgy mindent megtett, amit tudott, akkor a szokásos illetve előre megbeszélt díj "jár" neki ...

Te ismered a dokidat, az enyémről tudom, hogy ilyen esetben el sem fogadott volna pénzt, lehet, hogy a Te dokid is olyan típus, hogy nem vár el semmit, vagy örülni fog bármennyinek.

Hol szültél?

2012. febr. 25. 18:13
 10/24 anonim ***** válasza:
Mi 120.000-et adtunk, de programozott császárra.én is úgy hallottam,hogy a rendelés *10.de ez persze nem kötelező,csak ennyi általánosan.nekem ha természetes lett volna és az utolsóm 20 percre ér be,akkor is ennyit adtam volna.de ezt mindenki maga dönti el,hogy mennyit szán rá.tudom,hogy minden vizsgálatért külön fizwetsz rengeteg pénz a végére.én mégis úgy voltam vele,hogy olyan rendes volt az egész terhesség alatt, a csecsemősöknél/sökkel,ha valami gond volt őt hívtam és jött egyből.minden nap meglátogatott.
2012. febr. 25. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!