Ti mennyi hálapénzt adnátok a helyemben az orvosnak? (Többi lent. )
hát nem tudom!
Én 30ezret adtam a dokimnak aki egész végig mellettem volt és másnaptól szabin volt és migis bejárt megnézni!
Amennyit megbeszéltetek..,hisz nem ő tehet arról,hogy sietsége ellenére te hamar megszültél.
Az meg hogy nem kellett gátmetszést végezni,adj hálát az égnek...,de gondolom a dokid varrt volna össze,ha bármit kellett volna..
1es v.ok tölem kérdezted h vidéki v.ok e?
Egyébként kisvárosban szülte és ott kb ennyiket szoktak adni!
Mi 50 ezret adtunk a dokimnak, mert nagyon mellettem állt, császározott, de ő a legemberségesebb orvos akivel valaha találkoztam.
Mindig készséggel állta a kérdéseim, bármikor fordulhattam hozzá bizalommal, soha nem éreztem hogy nyűg lenne neki bármiféle "hisztizésem".
Attól is függ, hogy Bp-en melyik kórházban szültél. Általában a dokik nagyjából egységes tarifával dolgoznak, van persze kivétel, de azok a "sztárdokik". Szerintem ha önhibáján kívül "késte le" a szülés nagy részét, de amúgy mindent megtett, amit tudott, akkor a szokásos illetve előre megbeszélt díj "jár" neki ...
Te ismered a dokidat, az enyémről tudom, hogy ilyen esetben el sem fogadott volna pénzt, lehet, hogy a Te dokid is olyan típus, hogy nem vár el semmit, vagy örülni fog bármennyinek.
Hol szültél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!