Milyen ajándékcsomagba csempésszem bele az orvosnak szánt hálapénzt a szülés után?
Nem akarom csak úgy borítékba odaadni, nekem az olyan személytelen. Jó a kapcsolatom a dokival, de tudom, hogy elvárja a pénzt és a későbbi jó kapcsolat miatt nem is akarom tőle "megtagadni".
Az első szülésem után is így kapta meg, akkor Mozart édességes csomagot kapott. De ugyanolyat nem akarok.
Én is hallottam ilyen esetről, de úgy vagyok vele, hogy akkor így járt!
Amúgy pont ebben a kórházban fordult elő egy olyan eset, hogy az egyik doki visszaadta az ajándékcsomagot, hogy ő ennél többet "érdemel". Erre az apuka a doki szeme láttára kivette a borítékot, a borítékból a pénzt eltette( de előtte meglobogtatta a doki szeme előtt), a csomagot meg a nővéreknek adta.
Szóval ha az én dokim hallott az esetről, és egy kicsit is pénzéhes, akkor bontatlanul nem adja tovább a csomagot.
szia,
én úgy adtam oda hogy vetten egy Merci csokit,azon van kivül a dobozán egy kis átlátszó celofán,amibe könnyen belecsúsztattam a boritékot,amire ráirtam hogy mindent köszönünk :)
Szia. Mi vettünk egy Tokaji bort, az ajándékzacsiba tettem bele a boritékot, még egy kisebb milka csokit is adtam mellé.
Viszont most teljesen beparáztam, remélem volt annyi esze hogy belenézzen az ajándékzacskóba! Előre meg volt beszélve, hogy mennyiért vállalja a szülést, így gondolom számított a pénzre (amúgy meg is érdemelte, mert a legjobb doki a világon!). Jövő héten megyek hozzá a 6 hetes kontrollra, rá fogok kérdezni, hogy ugye megtalálta a borítékot...
De legközelebb a zacskó külsejére fogom rátűzni a borítékot.
Én ugyanúgy csináltam, mint a második válaszoló! :) Merci csoki fóliája alá csúsztattuk be. A szülésznő is így kapta. :)
Ja erről a borítékos sztoriról én is hallottam, állítólag a mi kórházunkban történt. :))) Most vagy egy helyen szülünk, vagy ez csak egy legenda. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!