Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki úgy érezte előbb fog...

Aki úgy érezte előbb fog érkezni a babája, tényleg előbb is jött?

Figyelt kérdés
Nekem az első gyermekem 11 nappal jött korábban és most is úgy érzem, hogy előbb fog jönni. Nálatok hogy volt?
2012. febr. 20. 15:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én már a terhességem elején mondtam, hogy ez a baba tuti nem várja ki az idejét. 15-re voltam kiírva, és úgy gondoltam, hogy 10-én fog megszületni. Hát nem jött be. Ráhúztam 14 napot, 29-é született a fiam császárral, mert Ő még akkor sem akart előbújni.
2012. febr. 20. 21:28
 12/18 anonim ***** válasza:
Augusztus 9.-re voltam kiírva, júl. közepén leszállt a hasam, felvizesedtem, bedagadt az arcom is, úgy éreztem nincs sok hátra, előbb meglesz. Augusztus 16.-án inditottak. :(
2012. febr. 20. 22:07
 13/18 anonim ***** válasza:
Júniusra voltam kiírva, de az első perctől biztos voltam benne, hogy májusi babám lesz. és igazam lett!! :-)))
2012. febr. 20. 22:22
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hát sokatoknál nem jött be a megérzés. Remélem az én pocaklakóm egy kicsit igyekezni fog, hogy láthassuk egymást:) Ma éjszaka 4-5 órán keresztül voltak 20-30 mp-es fájásaim, de aztán elmúltak. Az első fiamnál még jóslóim sem voltak, úgyhogy számomra ez biztató jel. Már azt hittem tegnap este egy-egy fájásnál, hogy indulunk szülni, de aztán csökkent az erőssége.
2012. febr. 21. 08:48
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem, a kiírt előtti nap szültem.
2012. febr. 21. 10:02
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem csak én gondoltam így, de mindenki más is. Még "fogadtunk" is, hogy hányadik héten jön. Végül 10 nappal előbb született meg.
2012. febr. 21. 10:32
 17/18 A kérdező kommentje:
Nekem is mindenki azt mondja, hogy előbb fog jönni:)
2012. febr. 21. 10:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Elsőt pont a 40.héten szültem, a másodikat 39 hét 2 naposan, de gondoltam hogy ő előbb is fog érkezni :)
2012. márc. 6. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!