Aki nagyon vékony volt (és csak pocira nőtt, nem sokat) és kislányt várt, annak, milyen súllyal született a babája? És a becsült súlyok nálatok mennyire jöttek be?
En 177 magas vagyok. Az elso terhessegemet 58 kg kezdtem, 67 voltam mikor szultem.A lanyom 3150 g volt.
Most varom a masodik lanyom vele 55 rol indultam, most vagyok a 37 hetben es olyan 8 kg hiztam eddig.Az orvos szerint nagyobb lesz mint az elso babam, bar a pocimon nem latszik.
Konnyu szulest kivanok neked.
Köszönöm a válaszokat! :)
Nekem utoljára 31 hetesen mérték! 1490g volt!
Kedves 4., akkor neked nagyobb volt a becslés, mondjuk 1 hét különbség van a kettő között. :) Hol fogsz szülni?
15.-én megyek a következő uh-ra, majd akkor lesz új adatom! Nagyon kíváncsi leszek.
Meg hát remélem azért a 2500g-ot eléri súlyban a végére, még ha előbb is érkezne!
174 centi vagyok.
1.babánál 58 kilóval estem teherbe, 72-vel mentem szülni, 3450 gr 56 cm, 39+3.héten. Itt azt mondták, örüljek, ha a 3 kilót eléri majd a lányom.
2.babánál 52 kilóval estem teherbe, ugyanúgy 72-vel mentem szülni, szintén lány, 3830 gr 57 cm, 6 nappal túlhordtam! Bejöttek a súlybecslések, nem tévedtek.
Most 55 kiló vagyok, épp a napokban teszteltem pozitívat :) 4 hetes :) nem tudom milyen lesz :)
3 éves, 15 hós lányok anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!