Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki úgy érezte előbb fog...

Aki úgy érezte előbb fog érkezni a babája, tényleg előbb is jött?

Figyelt kérdés
Nekem az első gyermekem 11 nappal jött korábban és most is úgy érzem, hogy előbb fog jönni. Nálatok hogy volt?
2012. febr. 20. 15:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Igen. 27-re voltunk kiírva, de biztosra tudtam, hogy legkésőbb 23-án meg fog születni. 23-án hajnalban indult és estére meg is lett:))
2012. febr. 20. 15:27
 2/18 A kérdező kommentje:
Szia! Nekem márc. 31 a menszi szerinti időpontom, de biztos vagyok benne, hogy addig nem marad bent a babócám. Márc 23-át mondtak a 4d-n, de szerintem még annál is korábban fog jönni. Március 11-e környékét érzem... Kíváncsi leszek! Várom a további válaszokat!
2012. febr. 20. 15:30
 3/18 anonim ***** válasza:
Én azt hittem hogy előbb jön majd a kisfiam,rettegtem is egy időben a koraszüléstől pedig szinte tökéletes terhességem volt és végül a 40.héten programozott császárral született(farfekvés miatt)szóval még akkor sem indult meg magától:)
2012. febr. 20. 15:32
 4/18 anonim ***** válasza:
igen. mindkét terhességemnél. az elsőnél 2010. márc 2-re voltam kiírva és február 23-án szültem, most január 24-re és 14-én született meg a picim.
2012. febr. 20. 15:57
 5/18 A kérdező kommentje:
Akkor hasonló helyzetben voltál, mint most én. Nekem csak annyi a gondom, hogy a menszim nem volt beállva, amikor terhes lettem, mert előtte még szoptattam a fiamat. Így azt sem tudom, hogy mikor sikerült a fogantatás, mert sokszor próbálkoztunk. A doki egyébként valamivel nagyobbnak nézi a pocaklakót, így eleve a méretei alapján 1-2 héttel mindig idősebbnek számol..., ezért is lesz érdekes, mikor is születik. Meglepi lesz az biztos!:)
2012. febr. 20. 16:12
 6/18 anonim ***** válasza:
Én végig azt mondogattam, hogy a 38. héten fogok szülni, sokszor mondogattam a pocakomnak is , hogy nyugodtan kijöhet a 38. héten, nem kell megvárni a 40-et ( ill. azt kértem tőle, hogy várja meg a két ballagást a családban - erre a 2. ballagás estéjén, ahogy hazaértem, s kiszálltam az autóból elfolyt a magzatvíz, a 38. héten!!!! ) :)
2012. febr. 20. 16:54
 7/18 A kérdező kommentje:
Ez tetszik, akkor majd én is egyeztetek vele:)
2012. febr. 20. 16:56
 8/18 anonim ***** válasza:
Elsőt 4 nappal előbb szültem, azt hittem, hogy a másodikat is előbb szülöm pár nappal (még a napot is megálmodtam), erre jól túlhordtam egy héttel :S Most várom a harmadikat, inkább nem gondolok arra, mikor szülök, majd jön, ha akar.
2012. febr. 20. 20:15
 9/18 anonim ***** válasza:
Én hiába könyörögtem a kislányomnak, hogy bújjon elő hamarabb, csak a 40. hét betöltése után egy nappal szültem. Pedig meg voltam győződve arról, hogy nem húzzuk ki a kiírt időpontig, és mensi szerint is két héttel korábbra számoltam. Hát nem jött be...de a lényeg, hogy egészséges, és itt szuszog mellettem immár 10 naposan. :)
2012. febr. 20. 20:17
 10/18 anonim ***** válasza:
Meg voltam győződve,hogy hamarabb érkezik.2-ára voltunk kiírva 4-én hajnalban indult délelőtt meg is lett.Szóval később jött :)
2012. febr. 20. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!