Van még valaki, akinek a "varrás" még injekcióval is jobban fájt, mint a szülés érzéstelenítés nélkül?
Szia!
Hát én is jelentkezem!!! :)
Az első picikénél a szülésről ne beszéljünk :))) ( nem kértem fájdalomcsillapítót) a varrásnál viszont pár bökést éreztem, de nem fájt.A másodiknál,a szülés nagyon gyorsan ment, de a varrás ajajajajjj :D
Mondjuk meg volt az oka,hogy miért fájt annyira.
A dokim gátvédelemmel szeretett volna ,hogy szüljek,mivel a 2. babóm.Itt is fájdalomcsillapítás nélkül szültem majdnem simán ment minden, mikor szóltam,hogy most szakadok szét.Abban a pillanatban vágott fájás közben és miután meglett a picike, utána próbált meg leérzésteleníteni , amit persze nem tudott,mert egy elvágott területet már nem lehet úgy... :(
Akkor mondtam,hogy inkább 5 szülés mint egy varrás.... :)Nem hibáztatom,mert ő csak jót akart.
De minden szülés más és mindenki másképp éli meg és reagál a fájdalomra.
Nekem 2 szülésem volt és teljesen más volt mind a kettő.
Látva a végeredményt, nekivágnék újra :)))
Boldog babavárást kívánok!
Üdv: Egy 2 gyermekes anyuka :)
Nekem is jobban fájt a varrás, mint a gátmetszés és a szülés. Én csak húzogattam el a dokitól a fenekemet és sziszegtem, ő meg nem győzte mondani, hogy ne húzogassam. Azért sikerült végeznie :)
De más csajnak is fájt, mikor varrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!