mondjuk nekem nem hatott a varráskor kapott injekció, mert totál beödémásodtam. végigrepedt a hüvelyem is, mert beakadt a baba keze. több mint egy óráig varrtak, úgy, hogy éreztem minden öltést......
2012. jan. 27. 15:01
2/14 anonim válasza:
Jelen!!!!
Mind 2 szülésnél meghaltam varráskor:(
2012. jan. 27. 16:09
3/14 anonim válasza:
Én is! A szülés könnyű volt, de a varras az iszonyatos volt
2012. jan. 27. 16:12
4/14 anonim válasza:
Nem mondom hogy a szülés nem fájt, érzéstelenítő nélkül szültem mindkétszer. De a varrás.... hát inkább még két szülés.
2012. jan. 27. 16:56
5/14 anonim válasza:
Én is érzéstelenítő nélkül szültem. De a varrás az embertelen volt, minden öltést éreztem. Szerintem az injekció semmit nem hatott. Ennek fejébe az egyik varratom "elbújt" kiszedéskor és több, mint egy hétig meg se bírtam szinte mozdulni annyira fájt. Mikor végre rájöttem, kiszedettem, szinte még futni is tudtam volna. Nekem az egész szülésből ez a varrás téma maradt meg fájdalmasnak.
2012. jan. 27. 17:03
6/14 anonim válasza:
Én sem kaptam érzéstelenítőt , indok a magas vérnyomásom..sem szülésre sem varrásra, azt hittem belehalok a varrásba, , ennek hatására nem szültem hamarabb, 11 év telt el, most mertük vállalni a másodikat, de már rettegek.........34.hetes
2012. jan. 27. 17:11
7/14 anonim válasza:
Én érzéstelenítőt is kaptam, de semmit nem hatott, lehet, hogy kevés volt az adag. A varrás nagyon-nagyon fájt. Mondom az orvosnak, hogy ez fáj, azt mondja, nem mondjam már, ilyen érzéstelenítéssel császárt csinálnak. Annyit tudtam szolidan kibökni, hogy: az beb@szna... :)))))))))))))))))))
2012. jan. 27. 17:36
8/14 anonim válasza:
Én hang nélkül szültem, de a varráskor sikoltoztam, zengett tőlem a folyósó. Szégyelltem, de annyira fájt... :(
2012. jan. 27. 17:51
9/14 anonim válasza:
Én nem éreztem egyáltalán a varrást szuri után.
Viszont tesóm érezte. (kapott injekciót, de a dokinak közben át kellett mennie megnézni egy másik kismamát, és mire visszament, már kiment a hatása). Na ő ordított, azt mondta, h rosszabb volt, mint a szülés maga.
2012. jan. 27. 19:19
10/14 anonim válasza:
Engem nem varrtak, viszont szülés után 15 perccel megvizsgált az orvos, és attól hogy 2 ujját feldugta, majd' meghaltam. Hihetetlen volt hogy kijött belőlem egy 3800gr-os baba, és utána nem fér fel 2 ujj..
Csak azért írtam le, mert érdekelne hogy szerintetek azért fáj a varrás is, mert utána nagyon érzékeny lesz ott minden és hihetetlenül összehúzódik?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!