Az epiduralis erzestelenites hogyan zajlik, faj mikor beadjak? Es mennyit ereztetek a szüles fajdalmaibol?
Szia!En 1 evvel ezelott szultem meg a kis fiamat,es szinten epiduralis erzestelenitessel!Ez ugy zajlott,hogy kb.4ujnyira voltam kitagulva,amikor jott a doki,es megszurtak a hatamat!Ezt ket fajas kozott tette,es az eg vilgaon semmit sem ereztem belole,csak azt,hogy a kovetkezo fajas,mar nem volt olyan nagy,aztan par perc mulva szinte mar teljesen meg is szunt!Nem tudom otthon hogy megy ez,mert en Hollandiaban elek,es itt is szultem,de miutan megszurtak,maradt a hatamban egy kis cso,aminek a vegen volt egy fecskendo,ami folyamatosan adagolta az erzestelenitest!Ezt egeszen a tolofajasokig hagytak is,mert onnantol mar nem kaptam semmit,egyedul kellett megszulnom a fiamat!En nagyon ajanlom,mert nem faradsz el,es hat mit ne mondjak,mire megkaptam,elegge oda is voltam mar a fajdalomtol,pedig meg hatra lett volna a nap masodik fele:)Szoval en nagyon ajanlom,nagyon jo volt,es nem kellett feleslegesen szenvednem:)Ha gondolom megadom az msn-cimem,es vegyel fel,nagyon szivesen mondok meg errol dolgokat ha erdekel:)roll-chi@hotmail.com
KOnnyu szulest ,es nagyon sok boldog percet kivanok a picurral:)
BOcsesz,ujra en vagyok az elos,es az utolso is en voltam:)
Egyet ertek az elottem szoloval,mert a csorol en is csak a legvegen tudtam,ami miatt teljesen normalisan tudtam a hatamon a fekudni,nem ereztem semmit sem belole!AZ teljesen a szules vegeig bennem is volt,de az eltavolitasnal sem ereztem semmi olyat,ami fajt volna:)De persze ha fajt is volna,akkor sem erezhettem,mert akkor mar a kicsikem ott fekudt a kis bolcsoben,es csak ez a dolog,vagyis a kis fiam erdekelt akkor mar engem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!