Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az epiduralis erzestelenites...

Az epiduralis erzestelenites hogyan zajlik, faj mikor beadjak? Es mennyit ereztetek a szüles fajdalmaibol?

Figyelt kérdés
Meg jo4 het van hatra a kiirt idöpontig es szeretnem merlegelni a fajdalomcsillapitas lehetösegeit.Különben sem nagyon birom a fajdalmat ezert is gondoltam az epiduralis erzestelenitesre.Leirnatok a tapasztalataitokat, elöre is köszi!
2009. okt. 2. 18:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!En 1 evvel ezelott szultem meg a kis fiamat,es szinten epiduralis erzestelenitessel!Ez ugy zajlott,hogy kb.4ujnyira voltam kitagulva,amikor jott a doki,es megszurtak a hatamat!Ezt ket fajas kozott tette,es az eg vilgaon semmit sem ereztem belole,csak azt,hogy a kovetkezo fajas,mar nem volt olyan nagy,aztan par perc mulva szinte mar teljesen meg is szunt!Nem tudom otthon hogy megy ez,mert en Hollandiaban elek,es itt is szultem,de miutan megszurtak,maradt a hatamban egy kis cso,aminek a vegen volt egy fecskendo,ami folyamatosan adagolta az erzestelenitest!Ezt egeszen a tolofajasokig hagytak is,mert onnantol mar nem kaptam semmit,egyedul kellett megszulnom a fiamat!En nagyon ajanlom,mert nem faradsz el,es hat mit ne mondjak,mire megkaptam,elegge oda is voltam mar a fajdalomtol,pedig meg hatra lett volna a nap masodik fele:)Szoval en nagyon ajanlom,nagyon jo volt,es nem kellett feleslegesen szenvednem:)Ha gondolom megadom az msn-cimem,es vegyel fel,nagyon szivesen mondok meg errol dolgokat ha erdekel:)roll-chi@hotmail.com

KOnnyu szulest ,es nagyon sok boldog percet kivanok a picurral:)

2009. okt. 2. 18:15
 2/18 A kérdező kommentje:
köszi szepen, nagyon aranyos vagy.Különben en sem otthon elek, hanem Ausztriaba.Sajna nincs msn-em, pedig erdekelne az "elmenybeszamolo":( Ha gondolod ide meg irhatsz!Köszi meg 1x!
2009. okt. 2. 18:31
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyetértek az előző válaszolóval!1 hete szültem,az az injekció aranyat ér!
2009. okt. 2. 20:12
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Én két éve szültem érzéstelenítéssel. Nekem az orvos és a szülésznő javasolta. Én nagyon tiltakoztam, de végül meggyőztek. Lassan tágultam és mondta a doki, hogy higgyjem el jobban el tudom magam engedni és hamarabb fogok tágulni. Nekem is egy kis csövet tettek a hátamba és azon keresztül adagolták a fájdalomcsillapítót. Én továbbra is éreztem a fájásokat csak nem olyan erősen, mint előtte. És persze nagyon hamar kitágultam. Úgyhogy már az utolsó adagot nem is adta be a szülésznő, mert teljesen kitágultam. Nekem jó volt. Nem bántam meg, hogy igénybe vettem ezt a lehetőséget.
2009. okt. 2. 21:44
 5/18 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért, de azt mondjátok egy kis cső lógott ki a hátatokból...akkor hogy tudtatok háton feküdni? Lehet hülye kérdés, de engem érdekelne mert én is szeretném az eda-t.
2009. okt. 2. 21:53
 6/18 anonim ***** válasza:
21.44-es vagyok. Én azt a csövet nem is éreztem, ha nem mondták volna, hogy ott van nem tudtam volna róla. És háton feküdni is tudtam.
2009. okt. 3. 08:08
 7/18 anonim ***** válasza:
Szia!En voltam az elso aki Neked irt,en szultem HOllandiaban!Ha gondolod emilben tudunk beszelni,az msn cimemre tudsz irni emilt is,es nagyon szivesen valaszolok a kerdeseidre,ha tudok:)Nem tudom,hogy esetleg skype-ot hasznalsz-e?Ha igen oda is feltudsz venni,a cimem ott: roll-chi
2009. okt. 3. 11:30
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

BOcsesz,ujra en vagyok az elos,es az utolso is en voltam:)

Egyet ertek az elottem szoloval,mert a csorol en is csak a legvegen tudtam,ami miatt teljesen normalisan tudtam a hatamon a fekudni,nem ereztem semmit sem belole!AZ teljesen a szules vegeig bennem is volt,de az eltavolitasnal sem ereztem semmi olyat,ami fajt volna:)De persze ha fajt is volna,akkor sem erezhettem,mert akkor mar a kicsikem ott fekudt a kis bolcsoben,es csak ez a dolog,vagyis a kis fiam erdekelt akkor mar engem:)

2009. okt. 3. 11:34
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván azért nem éreztétek a csövet, mert szilikonból van. Én az első babámat szültem így, viszont nem éreztem, hová kell nyomni, úgyhogy az orvos úgy nyomta ki belőlem a gyereket. Másfél éve érzéstelenítés nélkül szültem és a kitolási szakasz jócskán lerövidült. Nem bántam meg, hogy nem kértem érzéstelenítést. Igaz a vajúdás is csak 4 órás volt.
2009. okt. 5. 14:52
 10/18 anonim ***** válasza:
Igen,engem pont ez érdekelt,hogy hogy nyom-tol az,aki kap ilyen érzéstelenitőt.
2009. okt. 7. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!