Igen.2x szültem,gátmetszés,beöntés nélkül(Szt. István khz).Fájt persze,de gyorsan született mindkettő(első 4,a 2. baba 3 óra alatt).Remélem hamarosan harmadjára is átélhetem.
Gabka!Én nem mondok senkiről véleményt,hiszen mindenki úgy csinálja,ahogy a legjobbnak godnolja.Ám azt ne gondold,hogy kórházban nem lehet olyan ideálisan szülni.Ezt az én példám is bizonyítja(a babát apukája öltöztette fel,és kb. 10 percet nem volt csak velem(és persze a hazamenetelig se vitték el tőlem).Fél órával a szülés után már én is ülve szoptattam,3 óra múlva már zuhanyoztam,2!! nappal később már otthon voltunk(pénteki napon),és szombaton már vendégeket vártunk.Ezt csak azért írtam le,mert kórházi körülmények között IS lehet szépen,háborítatlanul,természetesen szülni.
Teljesen "köz"kórházban (Bajcsy) szültem, nem volt semmi extra, feküdtem a szülőágyon és úgy vajúdtam, nem volt fogadott szülésznőm, csak dokim, de életem legeslegszebb, legfergetegesebb élménye a szülés! 5 óra alatt szültem meg, burokrepesztéssel indítottak és volt gátmetszés is.
10 hónapos a Fiam, de olyan, mintha tegnap történt volna, maximálisan a hatása alatt állok és nagyon-nagyon várom, hogy újra átélhessem. Semmit nem csinálnék másként, ugyanazzal az orvossal és szülésznővel szeretnék szülni, csak az a fontos, hogy a Férjem ugyanúgy jelen legyen, és persze, hogy a Baba egészségesen szülessen.
Számomra így teljes a szülés - születés élménye a kórházi környezettel, lámpákkal, epidurállal, mindennel együtt, az otthonszülésnek a gondolatától is rosszul vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!