Tudnatok irni valami szep megszulettem sms t? ami nem az a sasablonos hogy xy megszulettem wz kg mal hanem olyat ami frappans?
mi képeslapot küldtünk mindenkinek
és azt írtuk bele hogy
hurrá, hurrá
megszületett kis gizike
2012.12.02-án 13:00-kor
3500gramm 50 cm-el
ennyi ja és kéo volt a bébinkröl a másik oldalon.
sms-t senkinek nem küldtem, aki fontos volt azt felhívtam. elöször anyuékat, anyósékat majd pár közeli barátot akik továbbították a hírt.
"Megszületett, megérkezett, de jó!
A legeslegújabb kis földlakó
szeretettel köszöntünk, hahó!
Légy üdvözölve kedves kis lakó!"
A végére odaírhatod a nevét, és a születési adatait :)
Az idézet Kafkaz: Földlakó c. számából van , érdemes megnézni a YouTube- on (esetleg mazsolázhatsz belőle, hátha más részlet is megtetszik :)
Azért mert szerettek, jöttem e világra,
S lettem új fény, csillag, szüleim boldogsága.
Szeressetek mindig, igaz szeretettel,
A kincsetek vagyok, pici kincs, de Ember!
S ezután jöttek a baba adatai. :)
A mai napon -minden tiltakozásom ellenére- x.óra perckor felmondták a társbérletemet, így x.kg-mal és centivel új otthon után kellett néznem. ....nál/nél szerető családra leletem. Baba
Szüleim nagy örömére megérkeztem!
...és ha már itt vagyok, elárulok néhány apróságot magamról.
Szóval a csuklómra kötött szalagra azt írták, hogy én lennék...................!
Talán a .................tincseimnek és .........................szemeimnek köszönhetően a nővér nénik mind oda vannak értem. Bár most még picinek érzem magam, mindössze......gramm és ..........cm vagyok, de édesanyámtól háromóránként bőséges ennivalót és szeretetet kapok. Igyekszem hamar megerősödni, hogy mindenkit személyesen is megismerhessek!
Az égen egy csillaggal több ragyog, megszülettem XY vagyok. ...gr, anyukámtól ennyit kaptam, plusz ... cm, ezzel csak egy csoda ér fel!
Én ezt küldtem :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!