Nektek is tetszik? Nézzétek meg, nagyon szép, és milyen igaz!
Kb egy hete néztem meg ezt a videót.
Nekem nem igazán tetszik, lehet velem van a baj :(
Nekem sem nagyon tetszik:(
Biztos az én hibám, de az elejéről az jutott eszembe, amit egy roma kislány mondott, mikor a védőnőnél voltunk. 15 éves volt, és megkérdezte a védőnő, h minek neki ez a gyerek, és azt válaszolta, h így most rám is figyelnek majd, mint a nővéremre, ő már 3* szült, és mindig megállították a babakocsival, h milyen szép gyerek...
Amúgy is nagyon romás a zene és a klip is.
Én pedig nem vagyok szupermami, bizony fekve szültem, szülőűgyon, pedig felajánlották a szülőszéket is, de mondtam, h én igenis műszerekkel, szülőágyon akarok szülni.
Nekem nem tetszik ez a dal. Független attól, hogy roma beütése van vagy nincs.
Egy terhesség nem egy dalról szól szerintem. Nyilván nem egy dalból követtem volna a terhességem és a szülésem végig.
Alapból úgy terveztük a gyermekvállalásunkat a párommal, hogy fel voltunk már mindenre készülve.
De lehet velem van valami iszonyat nagy baj, amiért a hideg ráz ki az ilyenektől!
Annyi igaza van, hogy most őszintén egy pasi honnan tudja hogy kell szülni:)
Ezt figurázza ki, aranyosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!