Nézzétek meg légyszi. Szerintetek is le van kopva az orra az egyik cipőnek? Azt írja az eladó, hogy szép állapotban van. De szerintem az kopás. Nem?
igen, és a talpán, a sarok karéján is eléggé el van kopva
esetleg próbálhatsz alkudni, de ennyi pénzért még így sem rossz szerintem.
Köszönöm a válaszokat. Akkor ezt hagyom.
Pedig annyira megtetszett, a formája és a színe.
És ez az egyetlen aminek 14 a belső hossza.
De akkor keresgélek tovább.
Még egyszer köszi mindenkinek. :)
Jaj de "bírom" az ilyen eladókat...hogy lehet már azt irni hogy alig hazsnált? ebben jó párszor járkált szerintem egy kisgyerek, vagy szerencsétlenül épp egy alkalommal lekopott az eleje is meg a sarka is ennyire? Akkor viszont eredetileg se lehet egy jó anyag...
Én nem venném meg semmiképp se, az sztem határozottan kopás!!
De még mindig jobban jártál, mert legalább ha a szöveg nem is igaz a képen nem próbálta meg eltünteni a foltot.
Én jártam már úgy hogy hibátlan meg alig ahzsnált cipőcskének a fotózáshoz szépen lekenték az elejét igy épnek nézett ki...
na az milyen gáz már :(
Én is így gondolom. Csak nem voltam biztos benne, hogy jól látom. A férjem meg pont kint folt a kisfiunkkal az udvaron. Így gondoltam megkérdezem itt.
De már találtam is másikat amin nincsenek ilyen szépséghibák. :)
Amúgy én egy babakocsival jártam így a múltkor. Hírdették, hogy ilyen meg olyan jó. És tényleg jó is, és szép is meg minden. Csak azt felejtették el mondani, hogy a biztonsági öv ki van szakadva belőle...
Na kösz...
az előbb még nem volt fent a kérdések válaszoknál semmi válasz!
gondolom ezért is tette fel itt is a kérdező h szerintünk is úgy tünik e h kopás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!