Voltatok már úgy, hogy több pénzetek lett és elmentetek egy üzletbe, hogy szép márkás ruhákat vásárolj, viszont az eladó lenézett, mert nem egy fú de híres márkát viseltél?
Most nézem milyen helytelenül tettem ki a kérdést.
Voltál már úgy,hogy több pénzed lett és elmentél egy üzletbe, hogy szép márkás ruhákat vásárolj, viszont az eladó lenézett, mert nem egy fú de híres márkát viseltél?
Ha ilyen előfordulna, sz@rnék az eladóra egy jó nagyot.
:) És csak mosolyognék rá, ez úgy is jobban zavarná.
Aha. Sok-sok éve az elsö fizumból egy napszemüveget akartam venni, amit már nagyon régen nézten a kirakatban. 18éves voltam. Az eladónö nem is foglalkozott velem, csak mikor meghallotta, hogy kettöt akarok, mert ...mindegy. Nem is nekem tünt fel a válogatásban, hanem tesóm mondta, hogy kb azt gondolta, csak az idejét rabolom, aztán meg egyböl körbeugrált.
Én is eladó vagyok, akkor is kedves szoktam lenni ha tudom, hogy nem a vevö árketegóriája a termék. Csak akkor akadunk ki, ha tudja, hogy nincs rá pénze, de ugráltat, széttúr és levetet mindent. De ahhoz már tényleg az kell, hogy a vagy 3-4dolgot, kulon-kulon kiszedessen a kirakatból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!