Kérlek nézzetek rám! Milyen a görbém? Nem az érdekel, hogy babás e vagy sem, mert azt egy -két napon belül úgyis kiderül, hanem inkább az, hogy normális e, szép e, volt e peteérésem?
El se tudjátok képzelni milyen megnyugtató, hogy ezt írjátok. Fogigátló után vagyok 3 hónappal, és nagyon féltem, hogy nem vagyok oké, ezért kezdtem el ebben a ciklusban hőmérőzni, hogy most feltehessem Nektek.
A cickát és a palástüvet iszom, és a gravida. De szerintem is a teáktól ilyen. Most beszereztem a premens-t is, mert amióta abbahagytam a fogigátlót, nagyon megvisel a menszi. Hát ez a következős ciklustól kezdem majd szedni, hallottam, hogy méhnyálkahártyát is vastagítja, ami valószínüleg nekem sem árt.
Kedves 13:12-es!
Lehet, hogy olvastál, mert ma újra felraktam a görbémet!
Nem bírtam ki az általad javasolt időpontig. Reggelt egy nagyon épphogy láthatót teszteltem Medi-Preggel, most pedig elfogyasztottam egy Valentin-t.
Határozott pozitív lett a tesztidőn belül, annyi hogy halványabb,mint a kontrollcsík, de ez bizti azért van, mert még nincs annyi HCG a szervezetemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!