Több gyerekesek segítettek?
Bocs,de nem értem,miért kell befeküdni azért,mert nem helyben szülsz?
A kórházi motyóban jó ha vannak törülközők,tisztálkodási szerek,fehérneműk,a gyermekágyas vérzésre 3-4 cs. betét,papucs-1 a zuhanyzáshoz,zoknik,köntös,pizsama vagy hálóing (de nem muszáj egész nap abban lenned,vihetsz kényelmes melegítőt,vagy amiben otthon lennél), a papírjaid: kiskönyv,személyes iratok,apasági nyilatkozat-vagy házassági papír, telefon,töltő,pénz-a büfé látogatásához, zsepi,fésű. Kórháztól függ hogy adnak e evőeszközt- felénk vinni kell!
A babának -szintén kórház függő- ha babás szobába kerülsz majd,akkor 1 cs. pelenka,1 popsitörlő,1 popsikrém- nálunk ajánlott volt vinni,mert ezeket nem szívesen adják!, ha nem lesz látogatód,akkor amiben hazaviszitek is be lehet vinni,egyébként szintén kórház függő,nálunk nem kellett vinni semmit a babának.
Ja érdemes vinni valami könyvet,rejtvény újságot/de ez utóbbit a kórház büféjében is megveheted unalom űzőnek vinni.
Remélem semmit nem hagytam ki!
Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!!!
Üdv:3lányos
Persze,hogy segítenek,de ott vannak még a csecsemős nővérek,őket meg azért fizetik.
4 gyerkőc anyukája
Persze hogy segítenek!!főleg annak aki az első életet ad!
ne izgulj minden rendben lesz...
4gyermekes anyuka.
16:09-es és 16:57-es,nem értem ezt mire írtátok,de nem a kérdésre :/ a kérdés :
"Az érdekelne mit kell ilyenkor csomagolni/vinni a kórházba nekem és a manónak is?"Köszi :)
hú,már azt hittem én néztem el valamit... de akkor nem :-)
A kérdésedre értették amit írtak! Azt írtad "segítettek?" és nem "segítetek". És Ők azt gondolták,hogy azt kérdezed,hogy "segíttetek?" Bár a kiegészítésedben látszik,hogy valójában azt kérdezed,hogy segítünk e,és nem azt,hogy nekünk segítettek e. :-)
Üdv:3 lányos
Manócskádnak nem kell bevinned semmit,kamerás mobilt...:D.
Magadnak;attól függ szülés előtt vagy után gondolod,háló ruhát 2-3db,fehérnemű,tisztasági betét abból sokat(3cs),váltó papucs,törölközők,tusfürdő.És azt ne feledd,hogy nincs egyforma szülés!!!!!!(ne dölj be horrol meséknek...)
Üdv:4gyermekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!