Írnátok pozitív császáros szüléstörténeteket?
A kislányom két évvel ezelőtt programcsászárral született, egy nálam fennálló egészségügyi probléma miatt.
Most a második babámat várom, aki február elején fog a világra jönni, szintén császárral
Nekem nem volt rossz élmény a szülésem, és a napokban keresgéltem a neten pozitív császáros sztorikat, de mindenhol csak sajnálkozásba, horror sztorikba, csalódásba botlok.
Nem hiszem hogy mindenki így éli ezt meg, hiszen így is csodálatos kis emberek születnek!
Szia!
Nekem is pozitív élményem van a császáros szülésemről (persze összehasonlítási alapom nincs, mert csak így szültem még).
Programozott volt, nálam fennálló egészségügyi probléma miatt. Gyorsan megvolt a műtét, és utána nem sokkal odaadták a kisfiamat, aki rögvest elkezdett szopni (szóval nem igaz, hogy ez ilyen szempontból hátrány).
Annyit azért hozzátennék, hogy mikor a műtét után kb. 1 órával közölte a nővér, hogy menjek ki zuhanyozni, annyira fájt a seb, hogy őrület (jókat mosolygok, mikor a „normál” szülés szószólói azzal jönnek, hogy a császár fájdalommentes), és hát utána pár napig még elég ramaty volt, de nem vészes.
Engem lelkileg sem viselt meg, nem vagyok annak a híve, hogy mindenképpen szüljön az ember hüvelyi úton, kockáztatva akár a saját vagy gyereke egészségét…
Nyilván tudom, hogy ez egy hasi nagyműtét, tehát lehetnek komplikációk – ahogy bármilyen műtétnél.
Nekem a 2. császárom nagyon szép élmény.
Az első annyira váratlanul ért, hogy kisebb sokkot kaptam,de ez egy másik történet.
A 2. babámat programozott császárral hoztam világra, végig mondták, hogy mi történtik, hallottam felsírni, már azelőtt sírt, hogy teljesen kiemelték volna, mondta is a dokim, hogy ilyen nincs:)aztán a fejemhez rakták a még csupa mázas, gyönyörű,egészséges babámat, a legszebb pillanat az életemben.
Gyorsan felépültem és nagyon büszke vagyunk magunkra:)
Bánt, hogy nem tudok természtes úton szüni,de a gyerekeim mindenért kárpotólnak.
Nagyon köszönöm mindenkinek, aki megosztotta a történetét. Bízom benne, hogy hasznos lesz mindenkinek, aki olvassa.
Nekem bő két hét múlva meglesz a második babám szintén császárral, és akkor remélem még egy sztorival bővíthetem a sort! :)
Kedves Kérdező!
Biztos minden rendben lesz, sok bodogságot és várjuk a beszámolót:)
Kedves Kérdező!
Én is február 11-re vagyok kiírva a második picurkámmal. Te hol fogsz szülni? Az első babám is császárral született 3 éve de én nem szeretném megosztani mert nem volt túl jó élmény. Jó hogy feltetted ezt a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!