Ha a vajúdás kezdetekor fájlalom a császáros hegem akkor nem hagynak vajúdni? Valaki próbálta már ezt?
Én bevetettem.
Mindenképpen császárral kellett szülnöm, meg is volt beszélve, hogy a 39. hét körül meglesz. Azért nem mondott az orvosom konkrét dátumot, mert úgy voltunk vele, hogy bármi történhet addig, és akkor azonnal műtő. 37 hetesen be kellett feküdnöm ödéma miatt. Mivel minden más rendben volt, ezért még várni akart 10 napot. Én nem akartam várni, mert itthon várt a 2,5 évesem. Egyik reggel a nagyviziten mondtam neki, hogy érzem a régi heget, szúrkál. Azt mondta, hogy ez nem gond, mert csak a vajúdás alatt lehet belőle probléma. Délután bejött, és mondta, hogy másnap reggel 7-kor menjek át a szülőszobára előkészítésre, és délelőtt már babázhatok.
Nekem is kicsit fájt a heg. Bevetettem miután a szülőszobáról hangos őrjítő kiabálások hallatszottak. Rettentően megrémültem, pedig úgy indultunk neki a terhesség alatt, hogy ha befordul (az első farfekvés miatt lett császár) akkor szülünk. De a dokim leült mellém (rám amúgy is nagy hatással volt) és azt mondta: "ha a feleségem feküdne itt akinek az első ugyan úgy császár volt, neki is azt mondanám, próbáljuk meg, én nagyon figyelek mindkettejükre, végig ott leszek, és ha bármi gond van, azonnal műtő". Én hallgattam rá, és minden simán ment. Nem bántam meg. Utólag még én éreztem magam hülyén, hogy besz@rtam a végén, pedig a dokim utána 1000szer elmondta hogy gyönyörű szülés volt...stb.
Bár nekem olyan 3 perces fájásoknál volt ez az egész (délelőtt 8 után, délelőtt 11-kor megszületett a második lányom)
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó előtti válaszolótól kérdezném, hogy hogy nézték meg a heget? Uh-al?
Első vagyok.
Valószínűleg a "megúszni" szó miatt lettem 0%-os. Legközelebb máshogy fogalmazok, nem arra céloztam, hogy nem akarsz szülni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!