Ugye ez még nem szülés lesz? Még csak 36hetes vagyok, félek!
Én is pontosan 36+0-ra szültem a 2. babámat ÉS NEM LETT KORASZÜLÖTT!!!!!! (A karácsonyt a kórházban töltöd ez igaz, de ezzel most már nem tudsz mit tenni) Amit leírsz az alapján ez a baba elindult...
Ha lezuhanyzol jó meleg vízzel és szűnik a fájás akkor jósló volt, ha nem akkor tutira jön a babó. (De sztem elindult...)
36 hetesen már mindene 100%-osan érett, kifejlett. 36+0-val egy 3200gr-os 55 centis kislányt szültem, 10-es APGAR-ral!!!! Kérdeztem én is h úúristen akkor ő koraszülött, de röhögtek rajtam a szülésznők, hogy Anyuka, nézzen már rá erre a kisbabaára. kicsattan az erőtől!
Ne parázz ezen, hogy miért most jön, meg hogy "csak" 36 hetes. Ilyenkor már nyugodtan kijöhet , semmi hátránya nem származik belőle.
Igen, általában elég elindulni 5 perces fájásokkal a kórházba. Legyen minden összepakolva.
Telefon a kezedben, méregesd az időt és próbálj minél többet pihenni és feküdni!
Szorítok!Most engem is elgondolkoztattál, hogy korábban pakoljam össze a holmim.
Gondolom nagyon ideges vagy.
Szia!Zuhanyozzál le és feküdjél le kicsit pihenni,ha abba hagyja nem jönnek fájások akkor csak jósló volt ha továbra is jönnek a fájások és sürüsödnek is akkor ez már vajudás.Szépen kezdjed el elintézni a dolgaidat,egyél valami könnyüt és készülj mert hamarodan az ölödbe tartod a babád.Ami a babát illeti a betöltött 36 hét után nem koraszülött ha csak nem 2500 gramm alatti.Igen,kicsit kisebb sulyal fog megszületni,de attol telyesen egészséges!Hidd el nekem a ketesben töltött karácsony és készülödései mellett a kisbaba élménye sokkal többet nyújt majd neked.
Jó babázást és könnyű szülést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!