Ugye ez még nem szülés lesz? Még csak 36hetes vagyok,
félek!
Figyelt kérdés
Sziasztok! bocsánat, hogy ide írok, de tanácsra lenne szükségem! Első babámat várom, tegnap este elment a nyákdugóm, ilyen barnás-sárgás kocsonyás, nagyon sok jött, szerintem 1x az egész. 23:14perckor jött az első fájás, rá 20percre a következő, ez ment hajnal 4-ig. 7-ig csend volt, majd 7:04perckor jött egy újabb, 10perc múlva követte a másik, megint semmi 10-ig, de azóta 10percenkét folyamatosan jönnek! Nagyon félek! Nem akarok még szülni, koraszülött lesz. :((((((((( És, hát a karácsonyt sem tölteném a kórházban! A szülésznőmet hívtam, azt mondta, hogy figyelgessem, és ha 5percesek lesznek, akkor irány a kórház! Volt közületek vki, akinek ugyan így volt, és csak be csapta a szervezete?
szia sztem menj be a korházba.Lassan szülni fogsz sztem a nagy készülödésbe kicsit megerőltetted magad.
Én 37 hetesen szültem makk egészséges kislányt 3060 gr al.Nem korai a 36 hét nekem pl azt mondták 36 héttől bármikor jöhet kolléganőm 36 hetesen szült szintén egészséges kislányt és nem volt koraszülött...
Én már 35 hetesen bepakoltam jol tettem..:-))
Ilyen szempontbol másodlagos a karácsony első a baba!!!
Ha korházba is lesztek akkor is együtt lehettek a pároddal és a baba is veletek lesz már a kezedben!Majd irj szoritok és szép szülést!
2011. dec. 22. 13:47
12/49 anonim válasza:
Hogy vagy kedves kérdező? Szép szülést és jó egészséget kívánok Nektek!
2011. dec. 22. 14:27
13/49 anonim válasza:
Hogy vagy?Mi újság?E:
2011. dec. 22. 15:14
14/49 anonim válasza:
Ne aggódj!Én 37 hetesen szültem,a kicsi 3090 gramm,és 53 centi volt.3 nap múlva mentünk haza.Szóval ne félj,nem lesz semmi baj!
2011. dec. 22. 15:23
15/49 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Befeküdtem a kádba, 1órát áztattam magam, folyamatosan cseréltem a meleg vizet, kicsit jobb lett a helyzet, annyira nem fáj, viszont nem múltak el a fájások, rendszeres 10percesek még mindig. Hívtam a szülésznőmet megint, és a kórházat is felhívtam, azt mondták ne menjek be, csak ha 5perces lesz :S A szülésznőm is azt mondta, hogy várjunk még, és felesleges bemennem, mert hely sincs a vajúdóban :((((((((( Jelenleg 9kismama tartózkodik a vajúdóban, és kettőt a szülőszobán van, leinfózta nekem :( Most meg azért idegeskedhetek, ha ne adj isten menni kell, nem lesz hol megszülnöm a pici babámat annyian vannak. ááááá:'(
2011. dec. 22. 15:32
16/49 anonim válasza:
Ne izgulj minden rendben lesz.
Pihenjél ameddig tudsz,és tényleg ha sűrűsödnek a fájások menjél be.
Drukk neked!
2011. dec. 22. 15:51
17/49 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy pontos a terhességi hét, mert inszeminációm volt..ez volt az utolsó, hatodik alkalom, és sikeres :))
2011. dec. 22. 15:53
18/49 anonim válasza:
Ne aggódj, ennyi idősen már nem lesz semmi baja a babának ha megszületik. Mellettem is feküdt egy csaj akinek 36-ra született tök egészségesen és nem is kezelték koraszülöttnek a babát.
Könnyű szülést kivánok! Azon ne aggódj hogy nem lesz helyed szülni. Viszont ha úgy érzed akkor menj be nézesd meg magad hogy megnyugodj! :)
2011. dec. 22. 16:22
19/49 anonim válasza:
Ne aggódj, lesz hely, ha elindul a bébi :]]]
Azt hiszem, igazán boldog karácsonyotok lesz :)))
2011. dec. 22. 17:34
20/49 A kérdező kommentje:
Sziasztok megint! Azt hiszem ez tényleg szülés lesz, már 7percenként jönnek, és 1percig fáj, egyre jobban. A férjem már úton van, én már lefürödtem, leborotváltam a lábam, a nemi szervem, hajat mostam, beszárítottam, és ki is vasaltam. Úgy bíztam benne, hogy csak megtréfál a szervezetem, de nagyon úgy néz ki, hogy nem! Megvárjuk az 5perceseket, és megyünk! Pedig nem akaroooooooooooook! :( Jajj, de félek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!