Ugye ez még nem szülés lesz? Még csak 36hetes vagyok, félek!
Szia Kérdező!!
A (majdnem)-program császáros vagyok, szeretnék szívből gratulálni Neked!! Valóban óóriási a kislányod!!!
Én is kislányt szültem, ő a harmadik babánk, a 38. héten született, 2900 grammal :-)
Az én kislányom M. Dóra Víta, a Tiédet hogy hívják?
Sok boldogságot, egészséget, és végtelen türelmet :-) kívánok!
Gratulálok szivből és milyen nagy baba lett...:-)
Az enyém 37 héten 3060 gr volt...Már megszületett 2 éves és egészséges nagycsaj tervezzük lassan a tesót..Gratulálok minden anyukának!És drukkolok minden kismamának hogy szép gyors szülése legyen és egészséges szép baba..:-))
Szia!
Véletlenül találtam rá erre a beszélgetésre, gondoltam megkérdezlek, hogy vagytok? "Hamarosan" egy évesek a gyerekeink (a majdnem program császáros vagyok), hogy telnek a napjaitok?
Alszik szépen, szopizik, próbálkozik már a járással?
..de szép karácsonyunk volt tavaly, ugye? Még mindig bekönnyezek, ha a szülésre gondolok, és azonnal még egy gyereket akarok, de az már a negyedik lenne.. :-) Szóval csak csendben szorít a torkom, és emlékezem, vágyakozom. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!