Ugye ez még nem szülés lesz? Még csak 36hetes vagyok, félek!
Szia,
a 3. oldalról a legalsó vagyok, a 27.-i programcsászáros.
Azt írtam 17.17-kor, hogy irigyellek, mert megindult a szülésed.. éjjel nekem is, 24-én 1.50-kor megszületett a kislányom!!
(Nem Te voltál mellettem a Jánosban a 36. hetes kismama??)
Sok boldogságot Neked is!!!!!!!!!!!!! Írj, ha tudsz!
Programozott császáros vagyok:
Még itt vagyok a kórházban, holnap mehetünk haza, annyi volt a szenvedésem, hogy elindult a baba, elég erős 5 percenkénti fájásokkal.
Viszont nagyon nagy szerencsém volt, mert éjszaka szabad volt a műtő (harmadik gyerek, mindenképpen császáros), úgyhogy a ctg után már vittek is be, és 1.49-kor megszületett a kislányom. :-)
Nagyon gyors volt minden, az első fájás, és az első sírás között nem telt el 3 óra.
Köszönet Kelemen Csaba doktornak a János kórházban!!! (ez itt a reklám helye) :-)
Gratulálok azoknak, akik megszültek.De jó nektek!
Én még csak 33 hetes vagyok, de már alig bírom a kétéves lányom mellett.
Kedves Kérdező, gratulálok Neked! Nagyon szép nagy babád született! Én is így voltam, hogy tuti nem szülök, de mára már elfelejtettem a fájdalmat, tényleg, persze tudom, hogy fáj, de már törlödött. Te is el fogod felejteni:-)
Gyönyörű karácsonyi ajándékot kaptál:-)
Neked is gratulálok tiszta szívből, akit megcsászároztak! nektek is nyugodt éjszakákat, sok tejcsit kívánok:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!