Ugye ez még nem szülés lesz? Még csak 36hetes vagyok, félek!
Figyelt kérdés
Sziasztok! bocsánat, hogy ide írok, de tanácsra lenne szükségem! Első babámat várom, tegnap este elment a nyákdugóm, ilyen barnás-sárgás kocsonyás, nagyon sok jött, szerintem 1x az egész. 23:14perckor jött az első fájás, rá 20percre a következő, ez ment hajnal 4-ig. 7-ig csend volt, majd 7:04perckor jött egy újabb, 10perc múlva követte a másik, megint semmi 10-ig, de azóta 10percenkét folyamatosan jönnek! Nagyon félek! Nem akarok még szülni, koraszülött lesz. :((((((((( És, hát a karácsonyt sem tölteném a kórházban! A szülésznőmet hívtam, azt mondta, hogy figyelgessem, és ha 5percesek lesznek, akkor irány a kórház! Volt közületek vki, akinek ugyan így volt, és csak be csapta a szervezete?2011. dec. 22. 12:40
21/49 A kérdező kommentje:
Drukkoljatok nekünk, hogy ne legyen baj!!!!! Köszönöm szépen az eddigi biztatást, nagyon kedvesek vagytok! Ha nem írnék, akkor mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok! :)
2011. dec. 22. 18:32
22/49 anonim válasza:
Hajrá, sok boldogságot Nektek és egészséges gyönyörű babát kívánok!!!!
Boldog Karácsonyt, és majd ha már otthon leszel és lesz egy csepp szabadidőd akkor írd meg, hogy mi történt Veletek kérlek!! :)))
24/49 anonim válasza:
Én is szurkolok!...Ügyes légy, és nem lesz semmi baj:-) Idén már 3-an lesztek karácsonykor!
25/49 anonim válasza:
Ne fééélj!Ügyes leszel,és minden rendben lesz!Megy a DRUKK!
26/49 anonim válasza:
Én is nagyon szorítok, könnyű szülést kívánok! Majd írd meg, hogy mi lett.
27/49 anonim válasza:
Jaj lehet már megis van a babó :) Írj majd kérdező sok szerencsét nektek!!!!!!!!!
28/49 anonim válasza:
Ügyes leszel,nem lesz semmi baj!Boldog karácsonyt nektek is meg mindenkinek aki írt,ír ide!Írj majd mi újság!!E.
29/49 anonim válasza:
ne félj,minden rendben lesz!ennél szebb karácsonyi ajándékot meg kívánni sem lehet!sok boldogságot!
30/49 anonim válasza:
Szia!!
Mi lett Veletek, hogy vagytok??
Én 27-én megyek program császárra, kicsit irigyellek, hogy neked magától indult, még ha idő előtt is.
(az első bébi nekem is 36. héten jött, SEMMI baja nem lett!)
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!