Tényleg "szokás" hányni a vajúdás vagy a szülés kezdetekor? Mostanában ezt olvasom itt is és máshol is. Hogy is van ez? Azt tudom, hogy a hasmenés gyakori
Szia!
Én ezt még sosem hallottam, a hasmenés igaz, de hányni sztm nem szokás, én 7 hete szültem, de abszolút nem volt hányingerem se vajúdáskor se a szülés kezdetekor.
Biztos akadnak olyanok akik hánytak, de szerintem ez nem 'szokás'.
Ne izgulj, és ne hallgasd meg a szüléssel kapcsolatos rémtörténeteket!
Nekem csupa pozitív élményem van a szüléssel kapcsolatban (első babám), remélem neked is így lesz!
Könnyű szülést!
7 hetes kislány anyukája
Nem szokás, de igen, sokan hánynak vajúdás, szülés, de még kitolás alatt is.
Nekem egy pillanatra volt hányingerem, a hasfájástól, és a szülésznő mondta is, hogy igen, szoktak, előfordul.
De aztán abbamaradt és nem hánytam, és hányingerem sem volt utána. Tudod, ez olyan , mint mikor sokat köhögsz, és hányingert okoz...
Ezt is szervezete válogatja, mint hogy terhesség alatt hánysz, vagy nem. Nem nagyon tudod befolyásolni..
De ne félj, én is csak pozitív élményekkel tudok szolgálni a szülésről:-)
en 3szor hanytam a vajudas alatt, hasmenesem nem volt.
mindenkinel mas szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!