Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha a vajúdás kezdetekor...

Ha a vajúdás kezdetekor fájlalom a császáros hegem akkor nem hagynak vajúdni? Valaki próbálta már ezt?

Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 20:08
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Jaj, most látom, hogy lepontoztak. Hát nem szépen fogalmaztál az biztos igaz meg nem is válaszoltál a kérdésre tulajdonképpen. Soha nem lehet tudni, hogy ki miért akar császárt, én se azért mert...nem tudom...hanem azért mert az első 16 óra vajúdás után lett az miután nem akartak jönni a tolófájások. Képzeld el mit éreztem, hogy végig küzdöttem és mégsem sikerült. Ezt még egyszer nem akarom.
2012. jan. 4. 13:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Tegnap 10:11-es vagyok: a heget UH-val mérték, a dokim nagyon sokszor nézte, mert neki volt már császár utáni hüvelyi szülése, ahol szétnyílt a tolófájásoknál a heg és azt mondja, nem lehet előrejelezni, csak felkészülni. De ő 3 mm heg alatt nem vállalta volna a normált császár után. Így aztán igyekezett a leginkább természeteshez közelíteni, megvártuk, amíg beindul magától, de császárral fejeztük be. Egyébként Péterfy volt és nagyon szép szülés volt, kézenfogva mentünk be apával a szülőszobából a műtőbe, ahol szólt a zene, apa végig ott volt, a babát már ott rám tették, aztán apára és vele volt, amíg engem összevarrtak, aztán szülőszobába visszamentünk, kettesben hagytak minket a babával és szoptathattam is. jobbat nem is kívánhattam volna, ha már nem próbálhattam meg a normál utat.
2012. jan. 5. 09:21
 13/13 A kérdező kommentje:
ÓÓ az tényleg nagyon jó! Én az ÁEK-ben szültem és ott csak egy puszira hozzák oda a babát és viszik is fel az osztályra. Amikor már meg volt a felállás, zuhanyozás (6óra múlva) a császáros őrzőből átkísér a nővérke és akkor adják oda a babát. Császárnál ott volt apa de csak egy ablakon keresztül láthatott viszont neki azért odaadták a babát úgy 10 percre.
2012. jan. 5. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!