Más is érezte így császármetszés után?
Figyelt kérdés
Mióta császárral szültem azóta fájdalmas a kis és nagy dolog a WC-n, főleg mikor megvan. Orvosnál voltam, azt mondta ez természetes. De nem hiszem ezt el, hogy ennyire fájnia kell.2012. jan. 10. 20:37
1/9 anonim válasza:
A nagydolog nekem is fura egy picit azóta,de nem fáj,csak másabb,kellemetlen...a pisivel nincs gond.Másfél éve szültem.
2/9 anonim válasza:
nekem semmi változás,nem fájdalmas,semmi..
3/9 anonim válasza:
Nekem semmi változás nem volt, már két nappal császár után tökéletesen működtek a wc-s ügyeim,de mondjuk alapból sem vok szorulós típus. Mikor szültél?A végbeled és a pisilőd fáj, vagy a hasad?
4/9 A kérdező kommentje:
Júniusban szültem, húgyhólyagnál és a beleimnél érzem ezt a szúró fájdalmat.
2012. jan. 11. 08:26
5/9 anonim válasza:
nem tom ugyan azt érezzük e, de nekem szúrkál a vágásnál ha erőlködök a wc-n vagy ha nagyon kell pisilnem. illetve ha sok volt a szex, mondjuk este is meg reggel is.
én ezt normálisnak gondolom, mégis csak 2szer vágtak már ott.
6/9 anonim válasza:
szerintem hólyaghurut a katéter miatt. nekem 1 évig elhúzódott. sürgősen házidoki, vizelettenyésztés!
7/9 anonim válasza:
előző vagyok. ha ezt kizárták, lehet még összenövés, pl. bél a hasfallal. súlyos esetbem laparoszkópiás műtéttel korrigálják
8/9 A kérdező kommentje:
Voltam már dokinál nézték a vizeletet és általános labort, de rendben volt minden.
2012. jan. 12. 08:03
9/9 anonim válasza:
Na, jutottál valamire? Az összenövés szerintem is sanszos. Anyósomnak volt nőgyógy nagyműtétje, neki hozzánőtt egy béldarab a hasfalhoz, ő panaszkodott hasonlóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!