Császármetszés után mennyi idővel lehet felkelni?
Légyszi írjátok le hogy altattak vagy érzéstelenítettek e?
Második szülésem lesz, az elsőt simán szültem, de most úgy néz ki hogy a baba helyzete miatt császározni kell majd! Nem emlékszem rá, hogy akik akkor császárosok voltak mikor kelhettek fel először!
Előre is köszönöm a válaszokat! BÚÉK mindenkinek!
12 óra, spinális után. Kitalálsz egy technikát, hogy nyomod fel magad az ágyról és akkor menni fog, csak el kell kezdeni valahogy. Nekem nem fájt nagyon. Gyorsan lezuhanyoztam, segítettek mindenben és figyelték, ájulok-e.
Utána már sokkal könnyebb, ha mozogsz, főleg haskötővel. (gyógyszertárból)
1. császár: 15.15-kor spinálissal, másnap hajnali 3-kor állított talpra a nővér tusolni.
2. császár: 9.50-kor altatással, itt is másnap hajnalban, 4-5 körül kellett mennem tusolni.
3. császár: ez is spinálissal volt, 9.20-kor. Másnap hajnalban, 5-kor keltett fel még az éjszakás nővér.
Szerintem nálunk azért van ez így, mert a nappalos nővérnek sokkal több dolga van, mint az éjszakásnak, és a nővérnek kötelező ott lennie az első felkelésnél, tusolásnál.
Köszönöm a válaszokat!
Hát igen, nagyon izgulok és félek is a császártól! De ha muszáj lesz, akkor ez van és elfogadom! :(
Kedves utolsó válaszoló melyik császár volt "jobb", amikor altattak vagy mikor nem?
A műtét alatt nem érzel fájdalmat, csak enyhe nyomást, húzást. Kellemetlen, de nem fájdalmas. ÉS mindent megér az a pillanat, amikor hallod a babát.
Felépülés szempontjából a 3. volt a legjobb, leggyorsabb, és az első a legrosszabb. Az orvosom szerint már hozzászokott a szervezetem a fájdalomhoz. :)
Én is érzéstelenítést kérek, ha lehet majd választanom! Szeretném tudni, hogy minden rendben van, és látni is a kisbabámat!
Mivel az elsőt simán szültem, ezért azt a leírhatatlan érzést nem szeretném kihagyni!
Csak azt sajnálom, hogy nálunk az apuka nem lehet benn császárnál, akkor sem ha nincs altatás!
De A lényeg hogy minden rendben legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!