Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés után mennyi...

Császármetszés után mennyi idővel lehet felkelni?

Figyelt kérdés

Légyszi írjátok le hogy altattak vagy érzéstelenítettek e?

Második szülésem lesz, az elsőt simán szültem, de most úgy néz ki hogy a baba helyzete miatt császározni kell majd! Nem emlékszem rá, hogy akik akkor császárosok voltak mikor kelhettek fel először!

Előre is köszönöm a válaszokat! BÚÉK mindenkinek!

2012. jan. 3. 10:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
engem idén nyáron császároztak a Sote I-en reggel 8kor és 14órakor kellett felállni,sétálni,megmosakodni.ott mindenkit 6óra elteltével állítottak fel.
2012. jan. 3. 16:17
 12/16 anonim ***** válasza:
augusztusban császároztak spinális érzéstelenítővel,6 óra múlva kelhettem fel. ezt kórháza válogatja.
2012. jan. 4. 08:17
 13/16 anonim ***** válasza:
Szia, Péterfy, második császárom volt, reggel 10-kor született meg a baba (spinális érzéstelenítéssel), 15 perc múlva a szülőszobán már szoptattam hanyatt fekve apa segítségével, du 2-kor már egyedül mentem pisilni és ülve szoptattam. Az első SOTE II volt, ott este 6-kor császároztak, nem láttam-kaptam a babát és hajnal 6-kor kellett felkelnem, babát meg csak délben kaptam.
2012. jan. 4. 10:14
 14/16 anonim ***** válasza:
12-es vagyok, én is Pétreffy-s vagyok :)
2012. jan. 4. 11:44
 15/16 anonim ***** válasza:
ha még egyben vagy: vegyél haskötőt,azzal könnyebb mozogni
2012. jan. 15. 23:15
 16/16 A kérdező kommentje:

Igen még egyben vagyok! Köszi. Már én is gondoltam rá!Most egyenlőre úgy néz ki ,hogy fordult a baba és nem kell császározni. Remélem tényleg nem lesz rá szükség!

Azért köszönöm még egyszer!

2012. jan. 16. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!