Császármetszés az ÁEK-ban (MÁV), hogy történt, mi volt utána?
Konkrétan az érdekelne, hogy amikor kivették a babát, megmutatták-e, odaadták-e?
Mikor láttad legközelebb?
Saját dokid csinálta?
Sürgősségi vagy programozott volt?
Mennyi időt kellett bent tölteni a kürházban?
A műtét után mennyi idővel hozták be hozzád a babát?
Csak császárosok voltatok egy szobában?
Sürgősségi császár volt, fogadott doki csinálta. Az ügyeletes orvos is ott volt, ő is megvizsgált, két vélemény kellett a műtéthez. Engem altattak, így apa látta először. Az egész műtétet végignézhette egy kis ablakon keresztül. A baba rendbetételénél már ott lehetett, fényképezhetett. Amikor felébresztettek, apa mutathatta meg egy kicsit. A babát a csecsemősökhöz vitték, engem a szobába tettek le. kb. 8 órát kellett feküdnöm, zsákot tettek a hasamra, nehezen húzódott össze a méhem.
Este hét felé volt a műtét, másnap hajnali négy körül fel kellett kelnem, egy nagyon kedves nővér segített tusolni, rendbe tett, utána átkísért a szobába, akkor kaptam meg a babát is. Nem csak császárosok voltak ott. Négy napot töltöttünk benn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!