2. szülés után ugyan úgy vissza húzódik a has mint elsőnél?
Nekem visszament rendesen, nem volt gond. Persze a kockás hasizmaim nem jöttek, csak edzéssel. :-)
Most várom a harmadikat, kíváncsi leszek, hogy úszom meg, eddig csíkjaim sincsenek, jó lenne, ha így is maradna.
Nálam elsőnél pár hét után már vékonyabb voltam mint kezdtem a terhességet.
HÁt most nem :-(
Megmaradt a hasam, bár nem olyan nagy, de azért zavar. (leheg ebben az is közrejátszott, hogy ikreim vannak, 36 hétig hordtam őket, nem is voltak kicsik, így a hasam sem , viszont ennek ellenére csíkjaim nincsenek. :-) Most hagyják abba a fiaim a szopit (17 hósak lassan), így most kezdtem el tornázni, remélem visszamegy és fogyok is kicsit, mert maradt is rajtam jó pár kiló.
Nekem visszahuzodott, igaz, hogy szerintem kisebb pocakom volt a masodik gyerekkel, mint az elsovel, mondjuk kevesebbet is hiztam, fele annyit sem.
Ugy remlik, hogy lassabban huzodott vissza kicsivel, meretileg nem volt nagy, ruhaban nem igazan latszott, csak olyan volt tapintasra, mint a kelt teszta. Mashogy nem tudom mondani. Puha es nyulos, nagyobb, mint en. :D
De tenyleg visszahuzodott szinte teljesen, en edzeni is szoktam, igy ki is kockasodott idovel ismet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!