Szülés után érezni hogy "kiürült" a poci? Vagy ez egy folyamat, amíg vissza nem húzódik a méh?
Lehet, hogy eléggé hülyén fogalmaztam meg, de remélem értitek. Szóval olyasmi, mint amikor nagy wc-zés után az ember érzi, hogy "üresebb" lett?
Mielőtt vki lehurrogna, tudom, hogy nem ugyanonnan jön a gyerek (mint nagy wc-zésnél)!
Érdekelne, mert bár még csak 22 hetesek múltunk, szeretnék mindenre választ kapni...
Köszönöm!
Arra emlékszem, közvetlenül szülés után hogy de jó hogy nincs már hasam.Oldalamra tudok fordulni annélkül hogy valaki rugdosna!
Azt visztont biztosan tudom hogy máinapig érzem, hogy megy össze a csípőcsontom.Ha megjön a menszeszem akkor néha olyan érzésem van mintha szülésifájdalmaim lennének!
8hós baba anyukája
furcsa volt utána a lapos has - egy ideig nádszálvékonynak éreztem magam a nagy dinnyepocak után :)) pedig még volt rajtam vagy 8 kiló felesleg :))
ürességet nem éreztem fizikailag - az viszont furcsa volt, hogy nem volt már rugdosás, mocorgás odabent - de ezért persze bőven kárpótolt a picuri babám:)
OFF
:D Mi is Maszatkának hívtuk a kisfiúnkat. Sőt, még most is, pedig már 5 hónapos lesz :)
Pár napom van még a szülésig, és érdekes módon nekem is ez járt a fejemben. Hiszen kb. fél éve mocorog a pocakomban az albérlőm, és szinte már hozzászoktam, hogy nem túl tartalmasak az alvásaim, illetve, hogy igen aktív egész nap. Olyan furcsa lesz, ha rám jönnek a kinőtt nadrágaim, és végre le tudok majd hajolni. De a legfurcsább az lesz, hogy nem lesz már pocakom. Pedig én nagyon szerettem, és büszkén viseltem. :) Hát lassan búcsúznom kell ettől. Talán én vagyok az egyetlen kismama, aki sajnálja. :)
39 hetes kismama
Ahogy kibújt a kicsikém, én egyből éreztem az "ürességet". Meg azt, hogy "megkönnyebbültem".
Na még írni akartam, de felébredt a kincsem...
2hetes csajszi anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!