Lehetséges, hogy ilyen gyorsan beindul a folyamat? Vagy ne nagyon éljem bele magam, hogy még maholnap a karomban tarthatom a kisfiam?
Tegnapra voltam kiírva, de pénteken még teljesen zárt voltam (3100), a ctg eredményeim jók voltak, lepény 2-3 fokban volt érett, áramlás jó volt, fájások semmi se a gép szerint, se szerintem, csak méhösszehúzódást éreztem eddig. Mai eredményem szerint lepény 3 fokban érett, a méhszájam elkezdett kinyílni (2221), fájások mindig nulla, ctg jó. Ezért az orvosom nem látta indokoltnak, hogy befektessen, holnapra megint kaptam időpontot ctg-re, meg megnézi a méhszájam is. Kb. 2 órája elkezdett távozni belőlem a nyákdugó, életem első fájásait érzem, amik teljesen rendszertelenek, de végre vannak. Bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikeredett, de annyira izgatott vagyok. :) Lehet, hogy a folyamat mégis beindul magától, és nem kell beleavatkozni? Úgy örülnék neki, hisz az orvosom se gondolta volna még pénteken, hogy elkezdek kinyílni.
40+1h km
Én már úgy várom azt a "szenvedést", hogy tűkön ülök. :)
Akkor ezek szerint nem jelent semmit, hogy nem volt eddig semmi fájásom. Köszi.
Én úgy szültem 40+2-re, hoyg semmi jele nem volt annak,hogy ebből bármi lesz.
Pénteken úgy feküdtem le este aludni,hoyg már megvolt a másnapi (szombat) programunk, hjogy hova megyünk a férjemmel.
Reggel 6-kor keltem a fájásokra (amik egyébként álítólag már bőven éjjel kezdődtek,csak nagyrészét átadutam).
Szerintem valami beindult, csak lassan, és ha a dokid nem sürgeti, azzal csak jót tesz (ha egyébként a baba és a lepény rendben van).
Könnyű szülést és boldog babázást kívánok!
Köszönöm a jó kívánságokat. :)
Jó lenne, ha én is fájásokra ébrednék reggel. Örülök, hogy nem sürgetett a doki, mivel a baba tökéletesen jól érzi magát odabent. Azt mondta 2 orvos is, hogy közel 4 kilós a drága.
Szia!
Nekem nem csináltak még magzatvíz vizsgálatot. Az fáj? Te is otthon vagy még?
Nekem jócskán beindultak most a fájások, pedig még eddig egyet se éreztem, csak ma este. Most 8,9,10,11,12,14 percesek. Még ha nem is igaziak, akkor is jó érezni. :)
szia!
tegnapi 19.36 vagyok. Na éjjel jöttek a fájások 10 percenként nem volt olyan durva de határozottan fájás. Reggelre meg megint elmúlt. nem is értem miért van ez 40 hét fölött:(( Most is van néha egy egy de nem rendszeres.
A magzatvízvizsgálat nem fájt, kicsit kellemetlen volt csak.meg utána volt kis vérzésem aznap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!