Lehetséges, hogy ilyen gyorsan beindul a folyamat? Vagy ne nagyon éljem bele magam, hogy még maholnap a karomban tarthatom a kisfiam?
Tegnapra voltam kiírva, de pénteken még teljesen zárt voltam (3100), a ctg eredményeim jók voltak, lepény 2-3 fokban volt érett, áramlás jó volt, fájások semmi se a gép szerint, se szerintem, csak méhösszehúzódást éreztem eddig. Mai eredményem szerint lepény 3 fokban érett, a méhszájam elkezdett kinyílni (2221), fájások mindig nulla, ctg jó. Ezért az orvosom nem látta indokoltnak, hogy befektessen, holnapra megint kaptam időpontot ctg-re, meg megnézi a méhszájam is. Kb. 2 órája elkezdett távozni belőlem a nyákdugó, életem első fájásait érzem, amik teljesen rendszertelenek, de végre vannak. Bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikeredett, de annyira izgatott vagyok. :) Lehet, hogy a folyamat mégis beindul magától, és nem kell beleavatkozni? Úgy örülnék neki, hisz az orvosom se gondolta volna még pénteken, hogy elkezdek kinyílni.
40+1h km
Sziasztok!
09.28-án 10.55-kor megszületett kisfiunk Levente 3480 grammal és 50 cm-rel. Aznap amikor a kérdést kiírtam bent tartottak a kórházba, hajnal 1-kor indultunk el. Másnap hajnal 1-kor 5 perces fájásokra keltem, 3-kor repesztettek burkot. Jó sokáig szenvedtem, de megérte. A világ legszebb ajándéka szuszog most itt mellettem. Szombaton délután már haza is jöhettünk.
Hát, nagyon gratulálok, és sok boldogságot kívánok!
2. válaszoló voltam, ha jól emlékszem (37 hetes, 5. babás kismama)
Egészen meghatódtam!:)
Nagyon sok boldogságot a kis manóhoz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!