Szülés után érezni hogy "kiürült" a poci? Vagy ez egy folyamat, amíg vissza nem húzódik a méh?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy eléggé hülyén fogalmaztam meg, de remélem értitek. Szóval olyasmi, mint amikor nagy wc-zés után az ember érzi, hogy "üresebb" lett?
Mielőtt vki lehurrogna, tudom, hogy nem ugyanonnan jön a gyerek (mint nagy wc-zésnél)!
Érdekelne, mert bár még csak 22 hetesek múltunk, szeretnék mindenre választ kapni...
Köszönöm!
2009. ápr. 30. 18:25
11/12 A kérdező kommentje:
Nekem azért lett Maszatka, mert tényleg egy kis maszat volt először a monitoron (6 hetesen). :-)
Fura, hogy erről is hogy megoszlanak a vélemények. Nyilván mindenről, de én valahogy tényleg úgy képzeltem, hogy megszülök és aztán csak a légüres tér lesz! Hát úgy látszik nem mindenkinek.
Én is imádom a pocimat és sokakkal ellentétben már alig várom, hogy lerúgja a vesémet!!! :-)
Köszönöm a válaszokat!
2009. máj. 2. 13:23
12/12 anonim válasza:
Ma egy hete, hogy megszületett a kislányom, és borzasztóan üresnek érzem a hasam. Ez a méhösszehúzódás időszaka, és ilyenkor olyan, mintha még valami maradt volna bent. Egy pici poci jelzi, hogy nem rég még albérlő lakott benne. :) Én nagyon büszke vagyok erre a pici pocira is, és hiányzik a nagy hasam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!