Szülés után mikor húzódik vissza teljesen a pocak?
Első babámnál nekem is egy hét után már lapos volt. Most várjuk a másodikat, nagyon kíváncsi leszek, hogy fog alakulni. Persze már sokan ijesztgetnek, hogy a másodiknál már úgyse fog olyan gyorsan visszamenni. De az első válaszlót olvasva, nem reménytelen. :)
Erről eszembe jutott egy történet, ami a mai napig érthetetlen számomra. Babánk születése után az unokatestvérem jött látogatóba az új pasijával. Unokatesóm mondta a pasinak, hogy milyen szép az alakom, pedig most szültem. Erre a pali csak annyit mondott, hogy "nem baj, majd a második után nem fog így kinézni". Rosszul esett. Nem vártam volna, hogy dicsérjen, de rosszindulatúnak nem kellett volna lennie. Persze nem szemtől szembe mondta, azt hitte nem hallom. Furcsák az emberek.
Mázlisták! Az én hasam nem húzódott vissza teljesen a szülés után,a bőr még 1,5 év után is lógott. Belehízni sajnos nem sikerült azóta se. Mondjuk a termetemhez képest,jó nagy pocim volt terhesen. :)
Üdv: 2 gyermekes,13 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!