Mikor húzódik vissza a has szülés után? Bővebben lent.
Azt nem írtad, hogy mikor szültél. De úgy rémlik a 6 hét végére már szépen visszarendeződnek a dolgok. Én is sokat híztam mindkét babámnál, de a Húgom férjhez ment tavaly, így amikor a kisfiam fél éves lett akkor picit elkezdtem fogyókúrázni, és sikerült is 10 kg-t fogyni, mire esküvő lett. Azért hagytam abba, mert úgy láttam, hogy a hasam csak lóg, ha többet fogyok, csak lifegni fog a bőr.. Most megint babát várok, kíváncsi vagyok, hogy most is 20 kg-t hízok-e, vagy se.
Szóval lehet, neked is majd még alakul a hasad, de olyan mint előtte, biztos nem lesz.
Szió!
Én is 20at híztam,igaz valamivel kisebb lett a lányo: 3840 g ésd 51 cm.
Én hasleszorító övet használok,napi pár órát lhet rajtad.Nekem az Ergam csepp is sokat segített,mert az meg ugye méh összehúzó és az elején még attól nagy a has.
A kórházban szuriként kaptam,itthonra pedig írt fel a dokim cseppet.
5 hetes múlt a lányom és már nincs is hasam.
2 hete mondjuk csinálok 15 felüléseket naponta de ennyi,mást nem.Nem is lehet mást edzeni nagyon,mert állítólag megváltozik a tej íze a nagy igénybevétel hatására.
Ezeken kívül pedig alkati és genetikai kérdés is,tehát van,aki semmit nem csinál és tök lapos lesz a hasa,van aki küzd,mint pl én:-) és van aki sajnos bármit csinál valamennyi pocija marad.
Én azt mondom,próbáld ki az övet,nem ártasz vele.És irass Ergamot!
Üdv!:-) V.
8:46-os vagyok.
Az első hozzászólóval vitatkoznék picit,bár nem veszekedni akarok,de nekem az első gyerek után ugyanolyan lapos lett,mint volt,sőt,még laposabb és remélem ez most is így lesz. Igaz kg-ban sem vagyok sok,mert 46,majd 48 kg-val kezdtem a terhességeket,de mint írtam,ez alkati kérdés is!
Tényleg valakinek soha nem lesz már olyan,amilyen volt,de van akinek meg igen.
Drukkolok,h a kedves Kérdező az utóbbi táborba tartozzon:-)
Türelem...
9 hónap kellett, hogy kinyúljon, és megterhelő torna és kalóriaszegény diéta nélkül (szoptatás miatt) minimum ennyi is kell, hogy vissza is húzódjon!
Nekem a fiam most 14 hós, és most kezdek elégedett lenni a pocival. 15 plusszal mentem szülni, és jelenleg 4 kg plusz van rajtam, de a hasam mégis sokkal jobban tart, mint mondjuk fél évvel ezelőtt. Bár a fiam még mindig sokat szopizik, de a múlt héten azért már elkezdtem egy jóga+pilátes gyakorlatokat végző baba-mamakörbe járni, ami 1,5 óra.
Semmit sem kell siettetni, hisz a terhességet sem rögtön 10 kg görögdinnyének megfelelő babával kezdjük a pocinkba, hanem citrommal, majd grapefruittal...és így tovább! :):) Hmmm...ez mind jöhet ebbe a melegbe most is a pociba! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!