Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha nyernél a lottón hány...

Ha nyernél a lottón hány gyereket vállalnál be (még)?

Figyelt kérdés
Ha anyagilag bírnánk(nyernénk vagy egyéb szerencse)akkor azonnal nekilátnánk a kistesónak:)
2012. jan. 6. 19:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
a 16-os vagyok, a 19 esnek írnám: köszi:) én se letámadni akartalak, csak érzékenyebb vagyok erre a bébiszitter témára mert nekem is szükségem lenne NÉHA rá de csak a lenézést meg a lesajnálást kapom miatta hogy miért akarom lepasszolni a gyerekeket....Holott más is "lepasszolja" csak "legálisan" vagy hogy mondjam:)) Nagyszülőnek, tesónak stb.
2012. jan. 7. 18:28
 22/23 anonim ***** válasza:
Pénztől független nálam ez a kérdés. Annak idején 3 gyerekre gondoltam (néha még ma is), de idegi kapacitásomat bőven kitölti a 2 gyermekem. Pont az éjszaka álmodtam, hogy a 4 hónapos és a 2,5 éves gyerekem mellé hirtelen született egy harmadik gyerekem is. Örültem, de meghatározóbb volt az "iszonyat nyomasztó-érzés", amikor azt sem tudtam, melyik sír éjjel a 3 közül :D
2012. jan. 8. 00:36
 23/23 anonim ***** válasza:

4-et biztos :)

Bar eloszor en is megvarnam,hogy feltalaljak az emelyges-hanyinger elleni gyogyszert:)

Mar van egy kisfiunk aki 2 es fel eves es ez az elso probalkozos honapunk,kistesot szeretnenk.

Ezenkivul meg kb 3 ev mulva tervezunk egy harmadik babat is.

2012. jan. 8. 06:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!