Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha nyernél a lottón hány...

Ha nyernél a lottón hány gyereket vállalnál be (még)?

Figyelt kérdés
Ha anyagilag bírnánk(nyernénk vagy egyéb szerencse)akkor azonnal nekilátnánk a kistesónak:)
2012. jan. 6. 19:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
most várom a második fiamat! ha nyernék a lotton akkor tuti vállalnék 3at, ha ő is kisfiú lenne akkor talán 4et is. többet tuti nem :) eddig csak 4esem volt a skandin, de nem adom fel...:)))
2012. jan. 6. 20:22
 12/23 anonim ***** válasza:
Meg 3at tuti a 2 melle! De az is tuti, hogy mindegyiknek lenne dadaja es az en dolgom csak az lenne, hogy szeretgessem, puszilgassam oket! :D
2012. jan. 6. 20:22
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha nyernék a lottón még vagy 2-t BIZTOS vállalnék!! (most 3 van) Én minden percét imádtam a terhességeimnek, nagyon szerettem terhes lenni. Annak ellenére mondom ezt hogy a harmadik nálunk már meglepetés baba lett, mert védekezés mellett fogant.

Ha a lottón nyernék akkor meg tudnám oldani azt is hogy legyen segítségem (házvezető nő, takarítónő bébiszitter esetenként) nem így hogy tök egyedül csinálok mindent, mert így a 3 gyerek is sok szerintem mivel csak egymagam vagyok arra hogy mindhárom igényeit maximálisan kielégítsem. A férjem is van persze, de ő rengeteget melózik. Mivel sajna nem nyertünk meg még semmiféle lottót :D

2012. jan. 6. 20:50
 14/23 anonim ***** válasza:

Nekünk 4 gyerekümk vn.2 lány és 2 kisfiú.A férjem mindig azt mondja,ha nyernénk a lottón se lenne több.Most jó így a létszám.

Bár SOHA NE MOND,HOGY SOHA.

Nem csak anyagilag,hanem idegileg is bírni kell őket.S én azt tapasztalom,hogy kis gyerek kis gond nagy gyerek nagy gond.A nagylányunk 8.osztályos a kicsi most volt decemberbe 2.

2012. jan. 6. 22:15
 15/23 anonim ***** válasza:

Ket gyermekunk van es meg egyet szeretnenk lotto nelkul is. Lottoval is egyet vallalnek meg.

Egyebkent a negyedik gyerek, ha valamilyen oknal fogva veletlenul, tervezetlenul jonne, akkor is megtartanank. Lottoval es anelkul is. En is veletlen negyedik gyermekkent szulettem. :)

De harmat tervezunk.

Bennunket a gyermekvallalasban az anyagiak nem akadalyoznak meg, nem azert, mert olyan rettenetesen jol allunk, mert peldaul nincs sajat ingatlanunk, de pont emiatt hitelunk sem. Autonk is hitelmentes. A bevetelunk normalis, ez a szinvonal hosszutavon is fenntarthato, ezert vallalunk batran harmadik gyermeket. Ingatlanon egyenlore nem is gondolkodunk, kulfoldon elunk, itt nem "szokas" vasarolni.

Egyebkent a lotto hiaba rengeteg penz, de energiam, idom es turelmem azzal egyutt sem lenne tobb, ha negytol tobb gyermekunk lenne, OK, a segitseget talan konnyebb lenne megoldani, de az sem palya, hogy szuljek 5-6 gyermeket, utana meg a bebiszitter is legyen csaladtag, mert nelkule nem boldogulok. :)

2012. jan. 7. 09:03
 16/23 anonim ***** válasza:

Én vagyok aki a bébiszittert írtam, én sem úgy gondoltam hogy annyi segítségre lenne szükség hogy családtag legyen....de a nulla segítség és az ésszerű segítség között van különbség. Másoknál a nagyszülőre is bízzák a gyerekeket (ha nincs bébiszitter) azt mégse ítéli el senki. Nálunk soha egy percre nem tudom másra bízni egyiket se, így emiatt érzem hogy a 3 nekem így bőven elég hiszen MINDIG minden helyzetben nekem kell a vártán állnom. Ha beteg vagyok, ha ők betegek mind a 3an esetleg vagy ha egyszerüen csak szeretnék pár órát magamban ne adj isten a férjemmel tölteni ...mások ilyenkor a nagyszülőkre bízzák a gyerekeket.

Szóval én így értettem a segítség alkalmazását nem úgy hogy kvázi a bébiszitternek szülném.

2012. jan. 7. 09:12
 17/23 anonim ***** válasza:
Nekem egy van,2 tervezünk és lottóval is 2 szeretnénk:D
2012. jan. 7. 10:15
 18/23 anonim ***** válasza:

09:12-esnek: ne erts felre, bevallom oszinten, hogy en el sem olvastam a korabbi valaszokat, csak most olvastam el a tiedet, amit irtal elottem.

En egyaltalan nem Rad celoztam a bebiszitterre, hiszen mint irtam nem is olvastam hozzaszolasokat az irasom elott.

En csak siman ugy ertettem, hogy magambol kiindulva, ha nekem lenne 5-6 gyermekem, akkor kb folyamatosan lenne szuksegem segitsegre mellettuk, de tenyleg szinte egesz nap. Ket gyerekkel most meg teljes segitseg nelkul elbirok, a ferjem sokat dolgozik, nagyszulok tobb ezer kilometerre, bebiszitterunk havi 1-2 estere van, amikor a ferjemmel kettesben megyunk valahova kikapcsolodni, de ha lenne 5-6 gyermekem, akkor tuti, hogy egesz nap szuksegem lenne valakire es nem csak olyan segitsegre, hogy ne nekem kelljen fozni, takaritani, hanem peldaul mar azt sem tudnam megoldani, hogy ovodoba, vagy iskolaba elvigyem Oket, mert en peldaul nem vezetek, gyalogosan meg ennyi gyerekkel nem tudnek menni. Vagy ha mondjuk az egyik kisebbnek segitenem kellene wc-zni, akkor a tobbire nem lenne aki figyeljen, ennyi gyerek meg mar 2 perc alatt is tudna katasztrofat csinalni, ha egyedul maradnak. Szoval en ezert irtam, hogyha NEKEM lenne ennyi gyermekem, akkor tuti, hogy bentlakos bebiszitterre lenne szuksegem szinte egesz napra, en meg ezt nem szeretnem, mert valamiert meg a gondolat is zavar, hogy egy idegen velunk lakjon es az en gyermeknevelesi dolgomat vegezze penzert.

(Pedig praktikus lenne, ha megbaratkoznek a gondolattal, mert jelenleg is jobb lenne igy nekunk, a bolcsi/ovi itt draga, ramenne a fizetesem, viszont van egy uresen allo szobank, szoval nekunk jelenleg is megerne bekoltoztetni ide egy bebiszittert, akinek a szallason es az etkeztetesen felul alig kellene szinte fizetest adnom a bolcsodei dijakhoz kepest. De valamiert nekem ez nem megy, biztosan tul sok olyan filmet lattam, amiben a bentlakos bebiszitter elszereti a ferjet meg a gyermekeket. :D

De mondom, ez csak az en hulyesegem.

A lenyeg, hogy az anyagiaktol fuggetlenul en annyi gyermeket vallalok es vallalnek, amennyivel en egyedul is elbirok, ha a ferjem sokat dolgozik es nem igazan tud segiteni.

OK, ha lottot nyernenk, akkor a ferjem kb lehetne velunk itthon egesz nap, de ismerem Ot, biztos, hogy erre nem lenne kepes, akkor is talalna maganak valamilyen munkat, befektetest, vallalkozast, nem akarna haztartasbeli lenni.

2012. jan. 7. 10:26
 19/23 anonim ***** válasza:
Nálam nem pénz kérdése. 32 éves leszek amikor megszületik a második. Rá két évre tervezzük a harmadikat, aztán ugye ki tudja mikor érkezik. 35 éves korom után meg már nem szeretnék szülni.
2012. jan. 7. 14:06
 20/23 anonim ***** válasza:
32 évesen most tervezzük a harmadikat. még kettőt tudnék elképzelni - ha lóvé nem akadály - úgy hogy lenne bébiszitter ha mehetnékem támad, és még korban is bevállalhatnánk (férjem már 38...)
2012. jan. 7. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!