Mi az a határ (év) ami után nem vállalnál gyereket?
Köszi a bátorítást. Sajnos kaptam a napokban egy-két megjegyzést, ami után az érzékeny lelkem megingott.
Az elsőt 26 évesen szültem. Az egyértelműen fiatal volt. És most nem is tudom, hova tegyem magam. Örülök, mert ezt szerettem volna, de egy-két megjegyzés nem esett jól
Sztem nincs határ, kizárólag biológia határ létezik.
Ez is nagyon nemzet függő, mert pl. angliában a nők 65% 30év felett szül, és ebből 30% nagyjából már 40-en is felül van. Azért vannak a szűrések, hogy a betegségeket kitudják szűrni. Lehet, hogy 30-40 évvel ezelőtt nem szültem volna 35 fölött, de a mai technikával simán.
Én 25 évesd vagyok és 8 hónapos a kislányom, a másodikat 30 éves koromban szeretném szülni. Harmadikat ha a minden úgy akarja, 35 körül.
Ne foglalkozz mit mondanak, mert nem jól hat a fogamzásra, ha stresszeled magad!
Minden jót és mihamarabbi pocaklakót kivánok!
Mindenkinek köszi a bátorító szavakat. Igazából nem is tudtam hova tenni ezt az évszámot. Mert a 40 az kései, a huszas évek az fiatal, és a 35-36 az meg mi?
Egyébként nem stresszelem magam, csak bogarat ültettek a fülembe, hogy hány éves is leszek ha a gyerek x éves. Jobb lett volna előbb, mert így lesz két egykém, de így hozta az élet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!