Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi az a határ (év) ami után...

Mi az a határ (év) ami után nem vállalnál gyereket?

Figyelt kérdés
Én most várom a 2.at. 35 múltam, tehát 36 leszek amikor szülők. Ez már idősnek számít szerintetek szülés szempontjából?
2010. nov. 23. 14:07
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
40 fölött! Azt igazából nem értem,h szted miért voltál fiatal 26 évesen szülni? Én is 26 voltam,és nem érzem ezt,h fiatalon szültem!
2010. dec. 7. 13:13
 32/38 A kérdező kommentje:

A 26 évre most 9 év múltán érzem, hogy fiatal volt. De jó értelemben véve! Ennek örülök. Korábban nem voltam érett rá. 25 évesen éreztem előszőr hogy jó lenne egy gyerkőc.

A mostani énem úgy tekint vissza arra az időkre, hogy a tojáshéj a fenekemen volt. De mivel mások vagyunk, így nem biztos hogy te is így érzed/ fogod érezni.

Körülöttem akkoriban egyetlen barátnőmnek sem volt még gyereke.

2010. dec. 7. 13:39
 33/38 anonim ***** válasza:

45

Az első 28, másodikat 37 éves szültem.

Egy hét múlv leszek 39 éves.

Öreg az aki annak érzi magát, én nem:-))))

2010. dec. 7. 14:20
 34/38 anonim ***** válasza:

előző

Soha senki nem idősözött le, mondjuk 30-nál többnek nemigen néznek most sem.

Én is fiatalnak éreztem magam szüléséhez 28 évesen, nem volt tervezett baba, becsúszott.

2010. dec. 7. 14:22
 35/38 anonim ***** válasza:
Nekem a 40. év.Én most 38 éves vagyok,az első gyerekemet 19.5 évesen,a 2. gyerkőcöt 35.5 évesen szültem...jövő nyárra tervezzük az újabb babaprojektet.Mivel mindkét gyerekem elsőre összejött,bízom benne,hogy a 3. babánál is így lesz.Ebben az esetben 39.5 éves leszek,amikor megszületik.Én egy cseppet sem érzem öregnek magam.
2010. dec. 7. 15:46
 36/38 anonim ***** válasza:
Ne haragudjatok,de mit értetek azon,hogy "azért vannak a szűrővizsgálatok"? Ha netán több az esély rá,hogy a baba beteg lesz,akkor megölitek? Ez nagyon kifordított gondolkozásmód...Mindenkinek szíve-joga akkor szülni,amikor akar,vagy amikor teheti.Véleményem szerint azonban érdemes végiggondolni,hogy aki 40 évesen szül,majdnem 60 lesz (nagymama korú),mire a gyereke érettségizik..Az unokákat valószínű már nem látja,mivel valószínű a gyerek is későn fog szülni.Ennyire önző társadalmunk van,nagyon kár értünk...
2010. dec. 7. 21:35
 37/38 anonim ***** válasza:
Találd már ki, hogy mindenki szüljön 20 évesen a semmire???
2010. dec. 8. 14:18
 38/38 anonim ***** válasza:
akinek nem inge,nem veszi magára =)
2010. dec. 8. 16:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!