Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi az a határ (év) ami után...

Mi az a határ (év) ami után nem vállalnál gyereket?

Figyelt kérdés
Én most várom a 2.at. 35 múltam, tehát 36 leszek amikor szülők. Ez már idősnek számít szerintetek szülés szempontjából?
2010. nov. 23. 14:07
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Most 30 vagyok, állapotos a 2.babánkkal. Úgy tervezem, 35 éves koromig még vállalok egyet...
2010. nov. 23. 14:51
 12/38 A kérdező kommentje:
Olyan érdekes...ez külön téma lehetne, hogy ki vállal 3. gyereket, és miért? És miből? És mekkora hozzá a ház? Minden elismerésem azoké akik ezt vállalják minden nyűgével szépségével együtt persze!
2010. nov. 23. 14:57
 13/38 anonim ***** válasza:
Igazából én csak kettőt terveztem, de párom 3-at akar. Mi külföldön élünk, nem vagyunk tele pénzzel, hónapról hónapra vagyunk, de itt valahogy biztosabbnak érzem a jövőmet, meg azt hogy lesz munkák és ezért merem beválallni. Nagyon sokat gondolkoztam rajta, mert én nagyon nehezen viseltem azt, hogy megszűnt az eddigi pörgős életem létezni, de most már nem bánom és nagyon jól döntöttem. Sztem ahol két gyermek már van ott a harmadiknak is lesz mit enni:)
2010. nov. 23. 15:05
 14/38 A kérdező kommentje:
Igen. Én is gyerekpárti vagyok, bár magyarországot nem tartom egyenlőre annak.
2010. nov. 23. 15:32
 15/38 anonim ***** válasza:

35 vagyok, most született a kislányom 6 hónapja :))))) ... férjemmel még tervezünk egyet, de min. 2 év korkülönbséget szeretnék... szóval jó esetben is leszek már 37, mire újra szülök.

Valóban nem tartozom a fiatal anyukák közé, de pl. kolleganőim közül egyszerre hárman is szültünk ebben a korosztályban... szóval ma ez már egyfajta trend, no nem azért mert trendi, hanem mert nagyon nehéz jó partnert találni...

Egyik kolleganőm 37 volt, amikor az első babáját szülte, a másodikat 40 évesen... mindannyian jól vannak, szépek, egészségesek...

2010. nov. 23. 15:48
 16/38 anonim ***** válasza:
2 hónapja 30 évesen szültem az első babánkat, és 37 éves koromig tervezek még 1 talán 2 babát, attól függően, hogy milyen gyorsan jön össze, mivel az elsőre is éveket vártunk.
2010. nov. 23. 15:54
 17/38 anonim ***** válasza:

Én 26 voltam amikor megszületett a lányom,és 28,5 leszek mire megszületik a tesó.35 év körül (később már nem) ha úgy alakul,bevállalnék még egyet.

De nem vagyunk egyformák,mert az egyik ismerősöm 40 évesen szülte az elsőt.

2010. nov. 23. 21:10
 18/38 anonim ***** válasza:
én 23évesen szültem a kisbabám,most leszek januárban 25!szeretnék egy kistesót neki akit olyan 3-4év múlva szülnék,azaz akkor leszek dúrván 29!ha a jó Isten is úgy akarja és megtehetjük majd akkor a 3.babát is bevállalnám 35 elött!nálam a plafon a 35,utána már nem nagyon merném bevállalni!jó,persze 1 év nem oszt nem szoroz,de az tényleg a nagyon maximum,legalább is nálam!
2010. nov. 23. 22:09
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Egy hónappal a 42. szülinapom előtt született a kislányom,most októberben:-)Eddig nem jött össze a baba,mögöttem van egy válás,és én is megkaptam a dokitól a rendelőben mikor megkérdezte mennyi idős vagyok,hogy "kicsit öregecske",de sokkal jobban vettem az akadályokat,mint bármelyik szobatársam,akik fiatalabbak voltak.Persze szerintem ez szerencse és egészségi állapot kérdése is,de boldog vagyok,most először igazán életemben:-)
2010. nov. 24. 09:00
 20/38 anonim ***** válasza:
Nekem ma van a 40-dik szülinapom és ebben határoztam meg a maximumot, de még kell várnom 2-3 hetet a kislányomra, mert a doki dec 15 körülire tippeli a szülésemet. Már van egy nagy fiam, akit 26 évesen szültem. Akkor éppen karriert építettem és teljességgel alkalmatlan voltam az anyaságra. Ez nem azt jelenti, hogy rossz szülő voltam/vagyok, csak nem voltam érett a szerepre. Most sokkal nyugodtabban, kiegyensúlyozottabban várom a kislányomat. Még soha életemben nem voltam ilyen boldog. Teljesen probléma mentes volt a terhességem. Tegnap is nagyon megdícsért az orvosm, hogy csak 7,5 kilót híztam és nagyon klasszul tartom magam. Minden leletem tökéletes. Szerintem ez sok mindentől függ, mindenkinek magát és a körülményeit kell ismernie ahhoz, hogy ilyen horderejű kérdésben döntsön.
2010. nov. 24. 09:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!