Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha nyernél a lottón hány...

Ha nyernél a lottón hány gyereket vállalnál be (még)?

Figyelt kérdés
Ha anyagilag bírnánk(nyernénk vagy egyéb szerencse)akkor azonnal nekilátnánk a kistesónak:)
2012. jan. 6. 19:32
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg a 10. hétben vagyok, egész nap hányok, amikor meg nem, akkor ezerrel émelygek, még az első gyerekkel se voltam ennyire rosszul:(

ÍGy most azt mondanám, nincs az a pénz, amiért még egyet vállalnék:(

De ha valaki feltalálná a rosszullétek ellenszerét, akkor még vagy 3 gyerkőcöt bevállalnék:)

Az eredeti terv 3 volt, de most úgy gondoljuk, ez a kettő elég lesz, nem vállalunk többet.

2012. jan. 6. 19:34
 2/23 anonim ***** válasza:
Még nincs gyerekem, de ha sok pénzem lenne, akkor négy gyereket vállalnék :)
2012. jan. 6. 19:35
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Most 2 fiam van ha nyernénk a lottón én addig szülnék míg lány nem lesz....
2012. jan. 6. 19:37
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

négy gyereket terveztem még az első előtt, mert akkor 6an pont elférünk az asztalnál, de az első megszületése után még a másodiktól is félek

szóval nálunk nem pénz kérdése, hiába lennék gazdag ha hulla fáradt vagyok mellette és fizikailag nem bírom

2012. jan. 6. 19:37
 5/23 anonim ***** válasza:
Nekem kb.1 hét múlva születik a 2. Bármennyi pénzem lenne nem szeretnék többet. Nálam ez nem pénz kérdése.
2012. jan. 6. 19:40
 6/23 anonim ***** válasza:

Ha az egészségem engedné szülnék még természetesen.

És ha úgy engedné az anyagi helyzetem akkor örökbe fogadnék sok kis árvát.

Hatalmas családom lenne akiknek megadnék mindent!

2012. jan. 6. 19:42
 7/23 anonim ***** válasza:
Max. 2-3 gyerek, de a három is már sok. Nem csak pénz kell hozzájuk, hanem türelem is, nekem meg úgy vettem észre abból nincs sok. De azért próbálkozom türelmes lenni, pénz ide vagy oda. :)
2012. jan. 6. 19:43
 8/23 anonim ***** válasza:
Legalább 3-4 gyereket szeretnék. Csak olyan szomorú, hogy a gyerekvállalás is a pénzről szól. :(
2012. jan. 6. 19:44
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én pont másfél hete közöltem a férjemmel.hogy nem vagyok hajlandó még egyszer teherbe esni :(

Az első terhességem alatt 4. héttől vetélés veszély miatt fekvés a 14. hétig,meg ugyeideg... :(

31. héten beindult a szülés visszatrtották,de akkor meg az ideg,hogymeg ne szülessen hamarabb...Végül időre születettde 5 hétfekvés jött a koraszülésveszély miatt :(

Most a második terhessségem 22. hetében járok!16 hét hányás...(de nem is ez a gond,emiatt még mernék vállalkozni...) 8 nap komoly vesegörcs,majdnem veseleállás...Majd uráter katéterinnentől a terhesség végéig,méglegalább 1 cserével :( (érzéstelenítés és altatás nélkül..)

Sajnos én ezt nem válallom be még egyszer...Lehet megkövezni,de ezek után nem

Viszont azelső szülésem maga volt a csoda,remélem a második is az lesz...

De sajnos a 9 hónap miatttuti nem lesz több! :(

2012. jan. 6. 20:05
 10/23 anonim ***** válasza:
egy van,még egyet vagy kettőt vállalnék.de ez csak álom,így egyke marad
2012. jan. 6. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!