Ha nyernél a lottón hány gyereket vállalnál be (még)?
Jelenleg a 10. hétben vagyok, egész nap hányok, amikor meg nem, akkor ezerrel émelygek, még az első gyerekkel se voltam ennyire rosszul:(
ÍGy most azt mondanám, nincs az a pénz, amiért még egyet vállalnék:(
De ha valaki feltalálná a rosszullétek ellenszerét, akkor még vagy 3 gyerkőcöt bevállalnék:)
Az eredeti terv 3 volt, de most úgy gondoljuk, ez a kettő elég lesz, nem vállalunk többet.
négy gyereket terveztem még az első előtt, mert akkor 6an pont elférünk az asztalnál, de az első megszületése után még a másodiktól is félek
szóval nálunk nem pénz kérdése, hiába lennék gazdag ha hulla fáradt vagyok mellette és fizikailag nem bírom
Ha az egészségem engedné szülnék még természetesen.
És ha úgy engedné az anyagi helyzetem akkor örökbe fogadnék sok kis árvát.
Hatalmas családom lenne akiknek megadnék mindent!
Sziasztok!
Én pont másfél hete közöltem a férjemmel.hogy nem vagyok hajlandó még egyszer teherbe esni :(
Az első terhességem alatt 4. héttől vetélés veszély miatt fekvés a 14. hétig,meg ugyeideg... :(
31. héten beindult a szülés visszatrtották,de akkor meg az ideg,hogymeg ne szülessen hamarabb...Végül időre születettde 5 hétfekvés jött a koraszülésveszély miatt :(
Most a második terhessségem 22. hetében járok!16 hét hányás...(de nem is ez a gond,emiatt még mernék vállalkozni...) 8 nap komoly vesegörcs,majdnem veseleállás...Majd uráter katéterinnentől a terhesség végéig,méglegalább 1 cserével :( (érzéstelenítés és altatás nélkül..)
Sajnos én ezt nem válallom be még egyszer...Lehet megkövezni,de ezek után nem
Viszont azelső szülésem maga volt a csoda,remélem a második is az lesz...
De sajnos a 9 hónap miatttuti nem lesz több! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!