Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek indították azért a...

Kíváncsicska kérdése:

Kinek indították azért a szülést mert túlhordta a babát?

Figyelt kérdés
A húgomnak ma indították burokrepesztéssel a szülését fél 8-kor.Mi a menete?Valaki tud mondani erről pontos infót?Én 1 hónappal ezelőtt szültem simán a babóm akart megérkezni.Most jobban izgulok mint mikor én szültem.Mennyi idő telhet el hogy ne császározzák meg?
2012. jan. 6. 10:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem is burkot repesztettek, kaptam egy Oxitocint a fenekembe, és már 10 perc múlva négykézláb mentem a szülőágyra, annyira beindult(3. gyerek)Kettőt nyomtam, és kint is volt..Első gyereknél lehet hogy nem megy ennyire könnyen, nyugi, minden rendben lesz!!
2012. jan. 6. 10:12
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszod.Igazából jó lenne ha a császárt el tudná kerülni.Ezért szorítok nagyon.
2012. jan. 6. 10:15
 3/12 anonim ***** válasza:
Tavaly februárban szültem, 41. hetes voltam. Első baba. 7 óra 20-kor burkot repesztettek, fél 12 körül kötötték be az oxitocint, fél 3 körül már baromira nem volt vicces, (kétszer kértem, hogy császározzanak mert annyira fájt, de a dokinéni azt mondta, hogy szó sem lehet róla, szépen tágulok),16.50 körül kezdünk szülni és 17 óra 09-kor lett meg a kisfiam. Addigra már a fájások úgy kivették az erőmet, hogy nyomni alig tudtam. Hát ennyi a történetem.
2012. jan. 6. 10:55
 4/12 anonim ***** válasza:

Én is túlhordtam, és indították. Burkot repesztettek, majd bekötötték az oxitocint. Engem 8 órán keresztül hagytak vajúdni, de egy ujjnyit sem tágultam, ezért sajnos császár lett a vége.

Ha húgod jól reagál az indításra, és szépen nyílik, akkor nem fogják császározni. Amúgy orvosfüggő is a dolog, mert pl. az enyém viszonylag hamar látta, hogy nem tágulok és nem tudom megszülni, de hallottam már sokkal hosszabb vajúdásokról is, és a vége mégis császár lett.

Sógornőmnek is indították, ő simán megszült 6 óra alatt természetesen, úgyhogy van bőven pozitív példa is!

2012. jan. 6. 11:11
 5/12 anonim ***** válasza:
fél 9kor repesztettek nekem burkot, kaptam oxitocint, 12.07 perckor született meg a fiam.
2012. jan. 6. 11:14
 6/12 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat.Bízom benne hogy nem lesz túl hosszú neki a vajjúdás,bár még semmi hír.
2012. jan. 6. 11:44
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem burokrepesztés kb 13 órakor volt.16.10-re szültem meg.Első baba,ha tudsz valamit írj!:)E.
2012. jan. 6. 12:01
 8/12 krisztivan ***** válasza:
40+10napra inditották.2 ujjnyira voltam nyitva.De.11-kor burokrepesztés(nem volt fájásom tőle).12-kor oxit bekötötték.Szépen elkezdtem tágulni.Fiam feje nem volt jó szögben ezért kb.du.4-től minden fájásra rá kellett nyomjak(jobb és bal oldalon feküdve)hogy beforduljon a feje.Nyomtam kb.este 6-ig.Minden arra járó megvizsgált és mondták császár lesz,mert nem fér ki.Este 3/4 8-kor jött a doki hogy akkor most megszüljük.1/4 9-re kinyomtuk a fiamat,ketten a dokival.Szép nagy babám lett,de kijött:-))Már volt amikor nem is voltam magamnál mert annyira elfáradtam,de a nők szervezete csodákra képes!!Szép szülést a húgodnak:-))
2012. jan. 6. 12:45
 9/12 anonim ***** válasza:

41. héten indították burokrepesztéssel kb. 11 órakkor. 13-kor kötöttek be oxitocint. 15.45-kor született meg a fiam. Csak az utolsó 1,5-2 óra volt rossz az egészből. Első baba.

Szerintem már lassan túl is van a tesód rajta... remélem minden rendben ment.

2012. jan. 6. 13:23
 10/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat.A kislány megszületett negyed 2-kor.Azt mondta nem volt egyszerű de meg van!!!!Sima szülés volt szerencsére!!

2012. jan. 6. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!