Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Rossz ötlet lenne hazajönni...

Rossz ötlet lenne hazajönni szülni?

Figyelt kérdés
Egyedül élek, külföldön vagyok és babát várok, egyedül..., de most nem ez a lényeg:) Én azt hittem, hogy végig tudom ezt az egészet csinálni egyedül, de rájöttem, hogy mégsem, nagyon elkélne valaki segítsége, az anyukám az akire mindig számíthatok. De ha most hazamennék nem lenne kavarodás mindenből, vagy más lecsúsztam erről is? 27 hetes vagyok:) De Magyarországon egész más a rendszer és ott van pl. védőnő, itt nincs:S De nem is maradék túl sokat, mert azért én külföldön jobban érzem magam és kb. két hónap után szeretnék visszatérni:) Ez mennyire lehetséges? Tudom Magyarországon ferde szemmel néznek az ilyen kismamákra, akik ennyit variálnak...
2011. dec. 20. 12:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ne gyere haza szülni, inkább puhítsd még Édesanyádat, van még időd, hátha mégis rá tudod venni hogy kimenjen Hozzád.

Ha hazajössz, itt minden "új" lesz, nem a te megszokott környezeted, főleg hogy a szokásosokon kívül egy rakás olyan dolgot is el kell intézned, amit nekünk, itthon élőknek nem, nem is tudod, hogyan megy, még annak is utána kell járni.

Utolsó idős kismamaként meg frissen szülve tök érzékeny leszel (lelkileg) mindenre, nem biztos hogy az jót tesz majd Neked és a Babának. Utána meg a két hónapossal egy fél napot repülni, az sem leányálom, arról nem is beszélve, hogy ha visszamész, megint elölről kell kezdeni mindent, hiszen egy tök új élethelyzetbe kerülsz. Ezt ha elmondod Anyukádnak, és az a lehetőség, hogy esetleg bent legyen majd Veled szüléskor, hogy Ő legyen a támaszod, hogy kikéred a segítségét, az azért nagy csábító erő.

Hajrá!

2011. dec. 20. 22:12
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha jó biztosításod van odakinn (gondolom, USA vagy Kanada, ha óceánt emlegetsz) akkor ne gyere haza. Főleg akkor ne, ha Kanadában élsz, az ottani szülészeti ellátást össze se lehet hasonlítani azzal, ami itthon van. Hacsak nem akarsz esetleg nagyon durva szülésélményt, inkább maradj kinn, itthon alig van olyan kórház, orvos, ahol tisztességes lehetőségeid vannak.
2011. dec. 23. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!