Szülésnél mindig van beöntés? És ha nem marad rá idő?
Köszi! :o) Akkor rákérdezek legközelebb a dokinál!
Ja, és még egy kérdés: a beöntés fáj???
Hasmenéssel is indulhat a szülés, mint nálam. Állítólag így tisztítja megát a szervezet.
Én mondtam, hogy hasmenésem volt, ezért nem adtak beöntést. Szerintem nem volt gond szülésnél, legalábbis nem arra figyeltem.
a beöntés nem fáj, kicsit kellemetlen, de ott a fájások közt nem fogsz vele törődni - nekem langyos vizet töltöttek be egy csövön keresztül, aztán szaladhattam wc-re, ami ott volt a szoba mellett függönnyel elválasztva,
azután lezuhanyoztam és mentünk szülni:)
ha jön valami a szülés közben, hát istenem, ez van :) amúgy a dokim azt mondta, hogy akkor nyomom jól, hogyha úgy érzem, mintha nagydolgot kéne kinyomnom - akkor jönni fog a baba is :)
van egy sztorim is ezzel kapcsolatban :))))
a szülésznő mesélte, hogy volt egy kisebbségi kismama, feküdt a szülőágyon, szenvedett nagyon - kérdezte tőle a szülésznő: - érzi már a székelési ingert? -- nem, nem érzem.
kis idő múlva megkérdezi újra látva a kismama ökölbe szorult arcát- még mindig nem érzi a székelési ingert???
--- hát, azt nem, de nagyon kell sz*rni!!!
:))))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!