Ti már a kórházi csomagba beraktátok a cumit, cumisüveget?
Figyelt kérdés
Első szülő vagyok, ezért nem tudom, hogy kell-e. NYÍREGYHÁZÁN fogok szülni.Ha igen mikor és mivel fertőtlenítsem ki?S a mellszívót hogyan fertőtlenítsem ki, ez a hagyományos kézi, hisz van gumis része is, az bírja a forró vízet? Van inkább jobb a Chicco fertőtlenítő folyadék?Mibe vigyem be, hogy steril maradjon?2011. dec. 3. 13:01
11/12 anonim válasza:
Nekem kellett a mellszívó, mert nagyon bedurrant a mellem a tejtől, és szoptatás után le kellett fejni a maradékot. Ebből következik, hogy kellett a sterilizátor is. Az előtérben volt egy mikró, a sterilizáláshoz (Bp., SOTE II.). De szerintem otthon készítsd el, és majd beviszik utánad, ha szükséges. Én minden steril cuccot a sterilizátorban tároltam. Cumit nem vittem, csak tejtároló poharat, kis hűtőtáskát jégakkuval, és hazaküldtem a tejet a mélyhűtőbe. Jó lesz az még később.
12/12 anonim válasza:
Megint én, az előző. Vittem még bimbóvédőt is, az nagyon kellett. A cumisüveg esetleg akkor jó, ha hazafelé mentek, és van lefejt tejed. Mi elég messze lakunk a kórháztól, és mire kiengedtek minket a papírokkal és hazaértünk elég sok idő eltelt, akkor gondoltam, hogy jó lett volna a tejet odaadni neki. (Egyszerűbb, mint autóban szoptatni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!