Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kb. hány db Tena Lady Extrát,...

Kb. hány db Tena Lady Extrát, és mennyi pelust tegyek a kórházi csomagba? Mellszívót, cumisüveget is rakjak?

Figyelt kérdés
2009. dec. 26. 20:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Én Tenából kb.5-6 db-ot használtam el, csak az első 1-2 napban, utána már elég volt a sima Always betét is. Szerintem vigyél be 5-6 db Tenát ( elég nagy helyet foglal )aztán ha úgy látod hogy nem elég, a párod is tud később bevinni. A babának én egy csomag Liberot vittem be, ami megmaradt azt visszaadták, kb. napi 6-8 pelussal kell számolni. Mellszívót én vittem be, de ennek ellenére a kórházi elektromosat használtam. Cumisüveget én nem vittem be, felesleges lett volna, csak cumit.
2009. dec. 26. 21:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Ahol én szültem,bababarát kórházban,oda nem lehetett se cumit,se cumisüveget vinni. Amúgy meg minek is? Amig nem indult be a tejem,pohárból lehetett itatni a picit valami tea félével,ök adták,bár nem itta meg. Mellszivót vigyél. Én Tena normált vittem,egy csomaggal (30 db),én majdnem mindet elhasználtam a 4 nap alatt. Pelenkát adtak,napi 5-öt,de én vittem egy kis csomaggal. Popsitörlöt is vigyél.
2009. dec. 26. 22:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Én 1 csomag Tenát elhasználtam, és még hozattam be a párommal. Iszonyú erős vérzésem volt, de nagy volt a gyerek is. Pelenka kb. napi 6 db kell. Mellszívó nálunk nem volt a kórházban, én vittem, de nem kellett. Amíg haza nem értem, be sem indult a tejem. 3-4 nap kell neki, addigra otthon vagy, ha nem császár volt. Nálunk ha vittem volna be cumisüveget, az ördögűzőt hívták volna ki. Nagyon ellenezték, mert hogy cumizavaros lehet tőle a gyerek. Ha tudsz rendesen szoptatni, felesleges. Tényleg megzavarhatja a babát az elején. Nálunk cukros vízzel itatták a babákat pohárból.
2009. dec. 27. 00:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Ahány ház, annyi szokás.

Ahol én szültem ott hoztak üvegben teát vagy cukros vizet a babáknak, azzal a régi fajta cumi véggel, én vittem magammal sajátot, így abból ihatott a kisfiam, ha kellett. Mellszívót én vittem, a szülés utáni 2. napon lövellt be a tejem, így már kezdhettem fejni, igaz nem volt jelentős mennyiség.

Tenából én kb 15 db-ot vittem, nem a legnagyobbat, hanem eggyel kisebbet, kellett is, még itthon is pár napig, ez is ember függő. Pelust is vittem, kb napi 5-6 darabbal számolj. Ahol én szültem ott nem adtak (igaz nem is kérdeztem meg, hogy van-e rá mód), minden mást adtak pelenkázáshoz és köldökápoláshoz.

Kellemes szülést neked!

2009. dec. 27. 08:11
 5/6 anonim ***** válasza:
1 csomag pelust és 1 csomag Tena ladyt vigyél, 1 csomaggal úgyis meg kell venni. Ha kevés, úgyis újabb csomagot kell majd venni. Cumisüveg felesleges, ha kell, úgyis adnak, mellszívó nagyon hasznos lehet, mert azt nem szoktak adni általában és sokaknál van rá szükség. Javaslok még 1 csomag eldobható pelenkázó alátétet is, és kérdezz rá, kell-e popsitörlő és popsikrém. Nekem azt is kellett vinni.
2009. dec. 27. 17:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Én sok Tena-t elhasználtam(kb 1 csomag elég volt), abból is a supert. Császárral szültem és nagyon véreztem. Pelenkát pedig adott a kórház, nálunk is napi 5db-ot, de azért vittem én is, a biztonság kedvéért. Én vittem mellszívót és cumisüveget is. Cumisüveget nem tudtam, hogy kell-e, ezért vittem, de végül szükség is volt rá. Mivel császáros voltam, ezért első 2 éjszaka nem velem aludt a fiam és éjszakára lefejtem a tejet neki cumisüvegbe, amit odaadtam a babás nővéreknek. Ha nem adtam volna oda, akkor cukros vizet adtak volna a babának kórházi cumisüvegből, ennek nem örültem volna. Most is fogok mindent vinni magammal, hátha szükséges lesz, (az autó és a párom elbírja a csomagomat :)oda-vissza )
2009. dec. 28. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!